Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Joulukortit, tuottavaa varainhankintaa klubeille

Samalla tuetaan työtä lasten ja nuorten hyväksi koko maassa.

Nyt on hyvä aika tilata tämän vuoden Lions-joulukortit. Tilaukset tulee tehdä mielellään 30.11.2021 mennessä, jotta ehditte jakaa kortit tilaajille ja heille jää riittävästi aikaa kirjoittaa kortit.

Lions-joulukorteilla tuetaan lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä. Klubeille jää puolet tuotosta paikallisen nuorisotyön tukemiseen. Loppuosa korttien tuotosta käytetään SLL:n nuorisoaktiviteetteihin esim. nuorisoleireihin.

Kortit myydään kymmenen kappaleen erissä. Personoitujen korttien minimitilaus 100 kappaletta. Kaikkia korttimalleja saa postikortteina, taittokortteina ja personoituina kortteina.

Tarjolla on myös korttilajitelma, jossa on satunnaisesti erilaisia posti- ja taittokortteja aikaisempien vuosien korttimalleista. Yhteensä 10 kpl.

Joulukorttiesitteet on postitettu klubien presidenteille syyskuun alussa. Tänä vuonna ei ole painettu erillisiä mallikorttiarkkeja. Korttimallit ovat esillä myös LION-lehden numerossa 4 sekä LIONS-INFO 2021-2022 julkaisussa.

Hinnat
  • Postikortit 10 kpl/9 €
  • Taittokortit + kuoret 10 kpl/15 €
  • Personoidut kortit + kuoret 100 kpl, 2 euroa/kpl (personoituun korttiin voit laatia sisäsivulle oman tekstin ja/tai logon/kuvan)

Kaikkiin toimituksiin tulee 3,50 € käsittelymaksu.

Klubien korttivastaavat tekevät yhteistilauksen Suomen Lions-liiton verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi. Verkkokauppaan kirjaudutaan KLUBIN sähköpostiosoitteella ja nelinumeroisella salasanalla, joka muodostetaan klubin kotimaisesta jäsennumerosta. Kotimainen jäsennumero löytyy osoitteesta https://www.lions.fi/rekisteri/

Tee tilaus mielellään 30.11.2021 mennessä. Varmista, että toimitusosoitteessa on oikea puhelinnumero, koska posti ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä. Tilaukset toimitetaan klubien korttivastaaville viikon kuluessa. Poikkeustapauksissa tilauksen voi tehdä sähköpostitse Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Korttien laskutus

Klubien korttivastaavat keräävät myytyjen korttien maksut klubeissa. Suomen Lions-liitto laskuttaa 50 % korttien ohjehinnasta klubeilta. Klubi perii tilaajalta koko myyntihinnan. Varmista, että klubin rahastonhoitajan tiedot ovat ajantasaiset verkkokaupassa.

Lisätietoja
Hannele Tanner-Penttilä
p. 0400 320753
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Joulukorttiesite
PDF ikoni

HelpLinkki

Länkar

Facebook A-piiri