Lions Clubs International - Piiri 107-A

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Raision seurakunta sai merkittävän turvalisän seurakuntasaliin

LC Raisio/Martinuksen organisoimaan joulukirkkotapahtumaan 12.12.2019 osallistui n. 100 Raision ja ympäristökuntien klubien leijonia puolisoineen. Tilaisuuksia on järjestetty kohta jo 40 vuoden ajan, tosin vasta muutamana vuonna on ollut mukana turkulaisiakin klubeja.

Entiseen tapaan aloitettiin Pyhän Martin kirkossa jumalanpalveluksella, jossa joulunajan sanomaa jakoi kirkkoherra Sari Lehti. Oman tervehdyksensä toi myös LC Raisio/Martinuksen presidentti Asko Mäkinen ja tietysti jouluiset virret laulettiin.

Kirkosta siirryttiin seurakuntasaliin, jonne oli katettu kahvit ja tortut seurakunnan toimesta. Entisen kirkkoherran Pertti Vanhalukkarlan juontama ohjelma oli laadukkaan musiikillista ja siitä vastasi pääosin seurakunnan kuoro Pyhän Martin Laulajat mahtavaäänisen kanttori Katarina Engströmin johdolla. Luonnollisesti yhteisesti laulettuina kuultiin muutama perinteinen joululaulukin.

Kahvitilaisuuden kohokohtana voidaan pitää LC Naantali-Raision naisleijonien Raision seurakunnalle tekemää sydäniskurilahjoitusta.

 
Puolenkymmentä Naantali-Raision jäsentä oli presidentti Ritva Raitmaan johdolla lähtenyt juhlistamaan iskurin luovutusta, jonka otti vastaan kirkkoherra Sari Lehti. Jo aiemmin oli samainen klubi lahjoittanut iskurin myös Naantalin seurakunnalle. Lahjoitukset kuuluvat valtakunnalliseen, LC Littoisten alullepanemaan, kampanjaan, jonka tavoitteena on Suomen klubien toimesta hankkia ja saada käyttöön 1000 sydäniskuria.

Tilaisuudessa oli osallistuvien klubien myös mahdollista esittää omat joulutervehdyksensä. Mahdollisuuden kaikki käyttivätkin hyväkseen ja saimme kuulla sekä yleisiä toivotuksia, että kertomuksia klubien omista hyvän tekemisistä.

Kaikkiaan taas runsaasti joulumieltä antanut tapaaminen, josta suuret kiitokset piirinkin puolesta LC Raisio/Martinukselle ja Raision seurakunnalle.HelpLinkki

Länkar

Facebook A-piiri