Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

A-piirin Golf-mestaruudesta kilpailtiin 18.6.2016 Ukissa

 golfturnaus 18.6.2016 400Sääennustuksessa luvattiin lauantaille sadetta, myrskytuulta ja ukkosta mutta säänhaltija armahti A-piirin golfareita.

Turnaukseen ilmoittautuneet leijonat saapuivat hyvissä ajoin kilpailupaikalle hakemaan vielä viimeistä tuntumaa driving rangella. Osa oli käyttänyt hyödyksi kutsussa olleen tarjouksen harjoituskierroksesta jo ennen varsinaista turnauspäivää.

IMG 0224 golfturnaus 18.6.2016 400Klo 8.45 kisan järjestelyistä vastaava lion Jaakko Suominen suoritti turnauksen ensimmäisen lyönnin. Turnaukseen ennakkoon ilmoittautuneita oli 22 ja pelaajat lähtivät radalle 3-4 hengen ryhmissä.

Jo toisen väylän kohdalla taivaalla vilahti auringon säteet ja harmaa pilvimassa hajosi pikkuhiljaa.

Ensimmäisillä väylillä kentän pinta oli vielä märkä ja vaikutti selvästi pallon kulkuun. Näin sitä ainakin kommentoitiin lyöntien jälkeen. Muuten kenttä oli erinomaisessa kunnossa.

Luvattu ”myrskysää” oli ilmeisesti vaikuttanut muiden golfareiden suunnitelmiin, kun kentällä ei leijonien lisäksi juurikaan muita ollut.

IMG 0331 golfturnaus 18.6.2016 400Pitkä ja jopa helteinen kevät on antanut erinomaiset mahdollisuudet golfin pelaamiseen. Tästä huolimatta tuntui osalla kilpailijoista olevan lyönti vielä vähän hakusessa.

IMG 0307 golfturnaus 18.6.2016 400Etenkin kahden tai useamman peräkkäisen onnistuneen lyönnin tekeminen oli haasteellista.

Puolimatkan kahvipaikan jälkeen näytti ainakin alkupään ryhmien lyöntirytmi selvästi paranevan. Vaikka välillä haettiin vauhtia bunkkereista ja vesiesteistä, niin lyöntimäärät olivat lähes ihannetuloksissa.

IMG 0579 golfturnaus 18.6.2016 400Väylällä 15 oli ”lähemmäs lippua kisa”, jossa avauslyönnillä pyrittiin pääsemään mahdollisimman lähelle lippua. Tässä kunnostautui myös lion Mika Ranta. Pallon etäisyydeksi lipusta mitattiin 1,71 m. Muilla väylillä ei viheriölle näin pienellä lyöntimäärällä päästykään.

Seuraavalla väylällä oli kilpailuna pisin draivi (avauslyönti), jonka piti tietysti pysyä väylän rajojen sisällä. Tämän kilpailun voitti Eeva Aaltonen.

IMG 0505 golfturnaus 18.6.2016 400Ensimmäinen ryhmä puttasi pallonsa viimeisen väylän reikään klo 12.41, noin neljä tuntia avauslyönnistä. Sitten alkoi odottaminen, että kaikki ryhmät pelaavat kentän lävitse.

Turnaus pelattiin pistepogeynä, jossa kilpailija pelaa reiän par-tulosta vastaan. Hän saa bogeysta yhden pisteen, par-tuloksesta kaksi pistettä, birdiestä kolme pistettä ja niin edelleen. Tuomaristo laski lopputuloksen saatujen pistemäärien pohjalta.

Onnittelut kaikille turnauksessa menestyneille ja suuri kiitos LC Uusikaupunki turnauksen järjestelyistä.

Erinomainen ulkoilupäivä parhaassa leijonaseurassa!

Kilpailun lopputulokset, naiset.

Kilpailun lopputulokset, miehet.

Teksti ja kuvat
Ismo Viinikainen
A-piirin tiedotus ja webmaster

HelpLinkki

Länkar

Facebook A-piiri