Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

”Tehtävät ovat vielä vähän usvassa, mutta harjoitellaan ennen juhlaa”

2016 04 08 4 Talkooinfo 27.4.2016 400Suuri osa kevään Turku 2016 vuosijuhlan talkooväestä kokoontui Turun Kristilliselle Opistolle torstai-iltana 27.4.

Illan tärkeimpänä aiheena oli jo kauan odotettu tehtäväjako tulevassa leijonin suurtapahtumassa Logomossa.

Lion Björn Taxell avasi tilaisuuden tuttuun tapaansa. Tunnelman keventämiseksi hän heitti kuulijoiden joukkoon kolme eriväristä palloa ja aina palloa heitettäessä, yleisön oli tarkoitus huutaa yhteen äänen joko Turku, Åbo tai Lion. No toimihan se.

2016 04 08 Talkooinfo 27.4.2016 400Lion Mikko Rosendahl esitteli juuri valmistuneen listan tehtävistä ja niihin nimitetyistä leijonista. Pitkään jatkunut epätietoisuus tulevista talkootehtävistä päättyi ja illan aikana listoja muokattiin parhaan tiedon mukaan. Tunnistettuja talkootehtäviä ovat mm. ilmoittautumispisteet, hotellioppaat, arpojen myynti, infopiste, passien tarkastus ja salivastaavat.

Mikon mukaan talkoolaisiksi on ilmoittautunut yhteensä yli 130 leijonaa. Tästä ryhmästä noin 100 henkilöä oli nyt kiinnitetty edellä mainittuihin talkooryhmiin.

Talkoisiin ilmoittautumisen yhteydessä pystyi laittamaan toiveita tehtävistä ja ne oli huomioitu mahdollisuuksien mukaan ryhmäjaossa.

Tehtävissä tarvitaan erilaisia osaamisia ja esim. Info-pisteessä odotetaan valituilta leijonilta tietotaitoa vuosikokouksesta, kielitaitoa ja vähän tietotekniikkaakin. Info-pisteessä käsitellään myös käteistä rahaa joten päässälaskutaidolle sekä sorminäppäryydelle on kysyntää.
Mikon sanoin: ”Leijonien jako talkooryhmiin ei ollut helppo tehtävä, kiitos ja anteeksi jo etukäteen!”

2016 04 08 3 Talkooinfo 27.4.2016 400Kokouksen aikana esitettiin useita erinomaisia kysymyksiä ja kommentteja tulevista tehtävistä.

Vuosikokouksen ohjelma alkaa jo perjantaina aamupäivällä mm. hallituksen kokouksella ja median vastaanotolla.

Kokous-/juhlaviikonloppuun ilmoittautuminen alkaa myös perjantaina puolilta päivin. Huipennus on lauantaina illalla vuosijuhlan merkeissä, jolloin kuluvan kauden piirikuvernöörit luovuttavat viestikapulan tulevan kauden piirikuvernööriehdokkaille.

Vielä tänään wappuaattona on mahdollisuus hankkia kokouspassit Economy-hintaan. Huomenna Vapun päivän kaikki on toisin ja brunssiaamiaisen ääressä hinta on 40 euroa enemmän per passi.

Vältä päänsärky ja ilmoittaudu vielä tänään!

Tässä linkki Turku 2016 vuosikokouksen kotisivuille ilmoittautumista varten.

Kuvat
Markku Patrikainen
Vuosikokoustoimikunta, Tiedotus ja markkinointi

Teksti
Ismo Viinikainen
A-piirin tiedotus ja webmaster

 

HelpLinkki

Länkar

Facebook A-piiri