Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Keskiaikaista tunnelmaa ja vilkasta kaupankäyntiä

IMG 8156 Kyrön kevätmarkkinat 400Kyrön/Karinaisten leijonat ovat järjestäneet kevätmarkkinat jo 32 kertaa.

Lauantaina 23.4 oli ohjelmassa keskiaikaista tunnelmaa, sillä markkinoiden päätähti nieli puolimetrisiä miekkoja ja uunituore ritari kauhoi maukasta lohikeitto kenttätykistä.

IMG 8163 Kyrön kevätmarkkinat 400Markkina-alueelta löytyi satakunta myyntikojua, joissa oli myytävää villasukista takorautaan, niin kuin aidoilla kylämarkkinoilla pitää ollakin. Kulmakunnan nimi Ilkka Kanerva hoiti markkinan virallisen avauksen vahvalla rutiinilla.

Avauspuheessaan Ilkka kertoi Punainen Sulka -kampanjasta, johon leijonat ovat vahvasti sitoutuneet. Paikalla oli myös paikallinen kvartetti ”Kimpasa”, joka esitti ajankohtaan erinomaisesti sopivia musiikkiesityksiä.

IMG 8138 Kyrön kevätmarkkinat 400Leijonien isännöimä soppatykki oli tällä kertaa ladattu kermaisella lohikeitolla. Keittoa ammensi uunituore Lions-ritari Touko Varhe, ritari nr. 1700. Keitto maistui markkinaväelle ja kansanedustaja Ilkka Kanervan lisäksi paikalla taisi olla lounastamassa myös kesätauolla oleva joulupukki.

Aamun pikkupakkasesta huolimatta markkinaväkeä saapui paikalle tasaisena virtana ja pääohjelman alkaessa alueella oli väkeä tungokseen asti.

IMG 8272 Kyrön kevätmarkkinat 400Avauspuheen jälkeen lavalle nousi vuoden 2011 talent-tähti Jari Tapanainen. Talent-kilpailun finaaliin asti selvinnyt kahlekuningas esitti henkeä salpaavan shown, jota ei suositeltu kokeiltavaksi kotona.

Esityksen lämmittelykierroksella hakattiin vasaralla naula päähän ja hetken lämmittelyn jälkeen nieltiin miekkoja pikkunälkään. Shown kohokohta oli ns. ”kuoleman kumarrus”, jossa artisti työnsi 50 cm pituisen teräsmiekan nieluunsa ja kumarsi yleisölle. Tätä ei todellakaan suositeltu kokeiltavaksi kotona, edes tulevana vappuna.

IMG 8144 Kyrön kevätmarkkinat 400LC Kyrö/Karinainen on ns. yhtenäisklubi, jossa on sekä mies että naisleijonia. Paikalla olleen miesleijonan mukaan, naisleijonien mukaantulo on ollut erinomainen piristysruiske klubin toiminnalle. Vaikka ”verhot menivät vaihtoon”, on klubin toiminta noussut uudelle tasolle naisleijonien liittyessä klubitoimintaan!

IMG 8169 Kyrön kevätmarkkinat 400Paikalla oli myös LC Pöytyä/Afroditen myyntikoju, jossa leijonat myivät arpoja markkinaväelle.

Suomen Lions-liiton teeman mukaan ”Yhdessä tekemällä tavoitteisiin!”

 

Teksti ja kuvat
Ismo Viinikainen
A-piirin tiedotus ja webmaster

HelpLinkki

Länkar

Facebook A-piiri