Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

HeikkiMäki107 a logo 2010 80Lions Clubs International Piiri 107-A

Piirikuvernööri Markku Karlsson (LC Turku/Kupittaa)

 

 


Piirin teema kaudelle 2020-2021

Hauskasti eteenpäin - Roligtframåt

Ajatus on innostaa klubit ja jäsenet jatkamaan hyvin alkanutta matkaa ja saamaan aikaan leppoisaa toimintaa niin, että vanhat ja uudet jäsenet kokevat Lions - ja klubitoiminnan hauskaksi ja mielenkiintoiseksi.

 


1. Missä oli lapsuuden kotisi ja missä asut nyt?

Lapsuuteni ja kouluni kävin Salossa ja tulin ylioppilaaksi Salon Laurin lukiosta. Kesiäni ja lomiani vietin Piikkiössä äitini lapsuudenkodissa. Kesiä vietettiin myös mökkeillen Paraisilla Lenhoman saaressa. Nykyinen kotikuntani on Raisio.

2. Kerro perheestäsi

Perheeseeni kuluu vaimo Pirkko, poikamme Matias ja tyttäremme Maria sekä 7-vuotias Ruska-koira.

3. Koulutus

Koneenrakennusinsinööri yo-linjalta.

4. Työura pääpiirteissään

Aloitin työurani Turussa turkulaisessa insinööritoimisto Finnmecanplan Oy/ Test Consult Valli Oy:ssa ja siirryin sieltä Tampereelle Ins.tsto Comatec Oy:n palvelukseen. Työskentelen nykyään Valmet Technologies, Icn.:n Raision ilmalaiteyksikössä tarjousinsinöörinä.

5. Lionsura ja saadut tunnustukset

Aloitin lionsurani 2012 LC Turku/Koroisten klubissa; ZC 2015 – 2016, siirtojäsenenä LC Turku/Kupittaan klubiin 2016; RC 2016 – 2017. - Achievement Award Medal 2016 & 2017 - Club Officer awards committee chairperson 2018 (G125C2) - 1 ruusukeen ansiomitalli 2018 - Cabinet Secretary prentation award 2019 (M1CST)

6. Vaikuttavimmat lionskokemuksesi?

Lions-liiton vuosikokoukset Oulussa ja Kalajoella.

 

7. Mihin asioihin vetoat, kun houkuttelet ystävääsi lioneihin?

Lionsjärjestössä on mahdollisuus auttaa muita ja tehdä samalla työtä hyvien asioiden puolesta. Hyvän tekeminen yhdessä oman lähiseudun hyväksi, kansallista ja maailmanlaajuista hyväntekeväisyyttä unohtamatta. Samalla se antaa itselle paljon arvokasta tietoa ja taitoa sekä hyviä ystävyyssuhteita.

8. Mitä tulevaisuudentaitoja ja toimintaa 100-vuotias lionstoiminta tarvitsee päivittääkseen itsensä uudelle vuosisadalle?

Kehittää markkinointitaitojamme ja välineitämme tämän vuosikymmenen tarpeiden mukaisiksi. Lionstoiminnan pitää kulkea askeleen edellä päivän trendejä, jotta saisi näkyvyyttä suuren yleisön edessä.

9. Mitä asioita haluat itse edistää lionstoiminnassa?

Klubiviihtyvyyttä, puolisotoimintaa, rutiinien tehostamista klubitoiminnassa. Perimätiedon siirtoa virkailijoilta toiselle. Kumppanuus toimintaan panostaminen ja rahoituskanavien tuntemisen kehittäminen tehdäksemme palveluaktiviteeteistä houkuttelevampia.

10. Mitä luonteenpiirteitä ovat kaverisi sinussa kehuneet?

Rento, huumorintajuinen ja luotettava.

11. Mikä on rentouttavin harrastuksesi?

Salibandy.

12. Minkä kirjan olet lukenut viime aikoina ja miksi?

John Grisham: Partneri


Toimintasuunnitelma

 


 

 

HelpLinkki

Facebook A-piiri