Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Nuorisovaihto on kansainvälistä verkostoitumista

yleisesti1Lions-nuorisovaihto on mahdollisuus nuorille luoda kansainvälisiä suhteita ja samalla tutustua eri maiden kieliin ja kulttuureihin. Lions-nuorisovaihto tapahtuu kansainvälisesti hyväksyttyjen sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti ja kohdemaita on paljon.

Vaihtoon lähdetään Suomesta kesällä 3-4 viikoksi kohdemaasta riippuen. Useissa maissa vaihto koostuu isäntäperhejaksosta ja leiristä. Kohdemaihin voi tutustua välilehdessä ”Linkit ja lomakkeet”.

 
Oma piirimme 107-A on jo vuosien ajan ollut aktiivisin piiri Suomessa nuorisovaihdossa. Toivomme, että tämä perinne jatkuu ja mahdollisimman moni klubi ottaa kaudelle 2021 – 2022 nuorisovaihdon yhdeksi aktiviteetiksi. Nuorisovaihto ei välttämättä vaadi klubilta suuria taloudellista panostusta. Jokainen klubi päättää itse lähetettävien nuorten määrän ja summan, jolla klubi osallistuu matkan kustannuksiin.

Vaihtoon lähtö ei myöskään edellytä vaihtonuoren perhettä ottamaan vaihtoon tulevaa nuorta kotiinsa samanaikaisesti, mutta olisi hienoa, jos perhe voisi avata kotinsa oven tänne tulevalle nuorelle jonain toisena kesänä. Silloin voimme edelleen tulevaisuudessa lähettää nuoriamme ulkomaille vaihtoon.

Lisätietoa isäntäperheenä olemisesta voi katsoa välilehdestä "Isäntäperheeksi".

Linkki Lions-liiton sivuille


HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri