Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Nuorisovaihto on kansainvälistä verkostoitumista

yleisesti1Lions-nuorisovaihto on mahdollisuus nuorille luoda kansainvälisiä suhteita ja samalla tutustua eri maiden kieliin ja kulttuureihin. Lions-nuorisovaihto tapahtuu kansainvälisesti hyväksyttyjen sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti ja kohdemaita on paljon.

Vaihtoon lähdetään Suomesta kesällä 3-4 viikoksi kohdemaasta riippuen. Useissa maissa vaihto koostuu isäntäperhejaksosta ja leiristä. Kohdemaihin voi tutustua sivulla ”Linkit ja lomakkeet”.

 
Oma piirimme 107-A on jo vuosien ajan ollut aktiivisin piiri Suomessa nuorisovaihdossa. Toivomme, että tämä perinne jatkuu ja mahdollisimman moni klubi ottaa kaudelle 2022 – 2023 nuorisovaihdon yhdeksi aktiviteetiksi. Nuorisovaihto ei välttämättä vaadi klubilta suuria taloudellista panostusta. Jokainen klubi päättää itse lähetettävien nuorten määrän ja summan, jolla klubi osallistuu matkan kustannuksiin.

Vaihtoon lähtö ei myöskään edellytä vaihtonuoren perhettä ottamaan vaihtoon tulevaa nuorta kotiinsa samanaikaisesti, mutta olisi hienoa, jos perhe voisi avata kotinsa oven tänne tulevalle nuorelle jonain toisena kesänä. Silloin voimme edelleen tulevaisuudessa lähettää nuoriamme ulkomaille vaihtoon.

Lisätietoa isäntäperheenä olemisesta voi katsoa sivulta "Isäntäperheeksi".

Linkki Lions-liiton sivuille


HelpLinkki

Linkit

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri