Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Arvoisat piirimme klubit!

klubeille1Nykyisin, kun kansainvälistyminen on yhä kasvavaa trendiä, on Lions nuorisovaihto entistä arvostetumpaa toimintaa.

On syytä huomata, että osalla nuorista kansainvälistymisen mahdollisuus on olemassa, mutta vähäosaisemmille nuorille vaihtokokemus on ainutlaatuinen mahdollisuus kansainvälistymiseen. Toivon, että otatte tämän seikan huomioon omassa hakumenettelyssänne ja matka-avustusten myöntämisessä.

A-piiri on jo vuosia tehnyt hienoa työtä nuorisovaihdon saralla olemalla aktiivisin nuorisovaihtopiiri maassamme.

 
Tavoite on edelleen sama mutta sen toteutumiseen tarvitsen aktiivisten klubien apua. Toivonkin, että mahdollisimman moni klubi ottaa aktiviteetikseen nuorisovaihdon myös tänä vuonna ja lähtee tekemään tätä tärkeää työtä. Uskon, että tällä työllä voimme tulevaisuudessa vaikuttaa myös suomalaisen Lions toiminnan jäsenkehitykseen positiivisella tavalla.

Näiltä sivuilta löydätte aineistoa, joka auttaa tässä toiminnassa. Pyrin pitämään sivuja ajan tasalla ja päivittämään ajankohtaisiin aina uusimman tiedon. Mutta, jos huomaatte puutteita tai kehitettävää, olkaa reippaasti yhteydessä minuun. Tärkeää on myös se, että minulla on aina tieto klubin nuorisovaihtajasta jotta kiireellinenkin tieto kulkee viiveittä.

Lukekaa nämä sivut läpi huolella. Jos teillä on kysyttävää, vastaan mielelläni ja olen avuksi nuorisovaihdon jokaisessa käänteessä.

Kiitos, kun teette kanssani tätä upeaa työtä!

Kaija Honka
LC Naantali-Raisio

Yhteydenotto

YCEC 107-A

 

Linkit liitteisiin:

Klubin vastaanottositoumus 2020-2021

Nuorisovaihdon toimintaohje

Ohjeita nuorisovaihtajalle 2019-2020

Nuorisovaihdon vaiheet 2019-2020


 

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri