Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Jäsenrekisteri

go to mylci btn non ENSuomen Lions klubit siirtyvät 1.8.2015 alkaen käyttämään päämajan MyLCI jäsenrekisteriä jäsentietojen tallennuksissa. Marraskuun alkupuolella olemme saaneet päämajasta tiedot Liiton jäsenrekisteriin ajalta 1.8.-31.10.2015. Tällä hetkellä tiedot siirtyvät Liitoon viiveellä, mutta neuvottelemme tietojen siirrosta päivittäin tapahtuvaksi toimenpiteeksi.

MyLCI:iin kirjaudutaan Lion-tilin tunnuksilla. Katso sivu: MyLCI::n kirjautuminen on muuttunut

Sihteeri tekee jäsenmuutokset päämajan jäsenrekisteriin. Jos joltain kuukaudelta ei ole muutettavaa jäsentiedoissa, tulee sihteerin valita kohta: ’Ilmoita ”Ei muutoksia jäsenissä” kuukaudelle kk/vuosiluku’. Klubipresidentillä ovat samat käyttöoikeudet kuin klubisihteerillä, rahastonhoitajalla on vain lukuoikeudet.

Klubeille tulevat sähköpostit hoituvat Suomen Lions-liiton jäsenreksiterin kautta. Sähköpostit klubin alias-osoitteesta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) kääntyvät automaattisesti klubin presidentin, sihteerin ja rahastonhoitajan sähköpostiosoitteisiin, jotka ovat tallennettuna heidän jäsentietoihinsa. Jos virkailijan sähköpostiosoitetta muutetaan, päivittyy tieto klubin alias-osoitelinkkiin yön aikana, kun muutettu sähköpostiosoite on ensin siirtynyt päämajan jäsenrekisteristä Liiton jäsenrekisteriin.

 

Erikoisjäsenyydet (Ritari, MJF ja Ainaisjäsen) sekä mahdolliset palkitsemiset tulee tallentaa kotimaiseen jäsenrekisteriin. Tunnukset kotimaiseen jäsenrekisteriin saa osoitteesta www.lions.fi/rekisteri. Tämä koskee niin klubin virkailijoita, kuin muitakin klubin jäseniä. Käyttäjätunnuksena toimii oma sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite tulee olla sama, mikä jäsenellä on tallennettuna jäsenrekisterissä jäsenen tiedoissa (Suomen Lions-liiton jäsenrekisterissä). Klikkaa Salasanan tilaus, saat sähköpostiisi kertakäyttölinkin, jota klikkaamalla pääset antamaan haluamasi salasanan. Jos unohdat salasanasi, niin klikkaa Unohtuiko salasanasi. Näin saat uuden kertakäyttölinkin sähköpostiisi. Näillä tunnuksilla jäsen pääsee myös Suomen Lions-liiton nettisivujen www.lions.fi Jäsenille osioon.
Kotimainen sähköinen jäsenrekisteri on kaikkien jäsenten nähtävissä. Jäsenrekisteristä löytyy siis jäsen- ja klubimatrikkelit.

Jos sähköpostiosoitteesi puuttuu jäsentiedoistasi tai se on muuttunut, pyydä sihteeriä päivittämään sähköpostiosoitteesi päämajan jäsenrekisteriin MyLCI:hin, josta tieto välittyy muutaman päivän viiveellä Suomen Lions-liiton jäsenreksiteriin.

Uuden klubin perustamisesta löytyy ohjeet kohdasta Lionstoiminnan Ohjeita ja sieltä Lionsklubin perustaminen.

Marja Pakkanen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 010 501 4505


HelpLinkki

Linkit

Espoo2023Linkki

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri