Kiitos teille kaikille viime kaudesta.

Olemme olleet aktiivisia ja saimme kurssimme toteutumaan. HIENOA!

Uusi syyskausi on alkanut ja toimintakauden kurssit ovat TURUSSA:
24.-25.10.17 ja keväällä 15.-16.3.18

Paikkana on tällä kaudella Opetusravintola Taito, Turun ammatti-instituutti.
http://www.lionsquest.fi/etusivu/

Nyt on TÄRKEÄ aika ottaa klubeissa Quest-aktiviteetti esille, ja lähteä markkinoimaan Laadukasta Quest koulutusta. Peruskurssin hinta on 410€/osallistuja.

  • kouluille: opettajat, avustajat
  • päiväkodeille: lastentarhanopettajille, erityisavustajille ja lastenhoitajille
  • seurakunnille: lasten ohjaajille
  • ja kaikille, jotka tekevät lasten ja nuorten kanssa työtä

Lions liitto on lähettänyt kurssista tiedotteen piirimme kouluihin jo syksyllä, eli koulut ovat alustavasti tietoisia kurssista. Muut tahot kuten srk ja varhaiskasvatus eivät ole saaneet infoa. Joten teidän panos paikkakunnilla on ERITTÄIN TÄRKEÄÄ!

Lions Quest Elämisentaitoja-ohjelma on yksi tärkeimmistä lionstoiminnan aktiviteeteistä.

Suomen Lions Quest koulutusta pidetään hyvin laadukkaana koulutuksena myös kansainvälisesti. Omat kouluttajamme ovat saaneet kouluttaa myös ulkomailla opetusalan henkilökuntaa. Koulutuksemme vastaa suoraan uusien opetussuunnitelmien haasteisiin ja koulutuksemme sisältö ja materiaali antaa käytännön työkaluja opettajille ja kasvattajille.

 
Edesautamme näin lasten ja nuorten elämisentaitoja ja ennalta ehkäisemme esim. syrjäytymistä ja kiusaamista. Koulutustamme tukevat mm. prof. Kirsi Lonka Helsingistä, dos. Matti Rimpelä Tampereelta, prof. Taru Lintunen Jyväskylästä ja valmentaja Jukka Jalonen.

Pyydän, että ilmoitatte minulle klubinne halukkuuden sponsoroida kasvattajia koulutukseemme, mikäli ette löydä osallistujia, koska minulle on ilmoittautunut kurssille muutamia halukkaita, jotka eivät ole löytäneet sponsoria.

ODOTAN YHTEYDENOTTOJANNE

Pyydän ja toivon, että klubien Lions Questistä huolehtiva on aktiivisesti yhteydessä alueenne /paikkakuntanne kouluihin, päiväkoteihin, seurakuntaan ja urheilun parissa työskenteleviin, jotta hyvä työ lasten ja nuorten parissa jatkuu kirkkaana eteenpäin.

Kun klubinne on saanut koulutettavan henkilön, tulee koulutettavan ilmoittautua sähköisesti Lions liiton verkkosivuilla.
http://www.lionsquest.fi/ilmoittautuminen/

Tärkeää on, että ilmoittautumisen yhteydessä mainitaan sponsoriklubi.

Suuri kiitos Lions Questin puolesta jo nyt etukäteen.


Hyvää toimintakautta 2017 - 2018 toivottaen

Yhteistyöterveisin Virpi Lukkarla
044 0605563
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.