Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Mitä Melvin Jones -jäsenyys on?

melvinjonesVuonna 1973 alkunsa saanut Melvin Jones -jäsenohjelma on nimetty Lions Clubs Internationalin perustajan, Melvin Jonesin, mukaan. Se perustettiin LCIF:n korkeimmaksi kunnianosoituksesi, jolla annetaan tunnustusta niille henkilöille, jotka ovat sitoutuneet humanitaariseen palveluun.

Kun yksilö, lionsklubi tai piiri lahjoittaa US$ 1000 LCIF:lle Melvin Jones jäsenyyttä varten, LCIF lähettää hakemuksessa nimetylle saajalle kaiverretun plaketin ja rintamerkin. Tunnustuksen saajan ei tarvitse olla lionsjäsen.

 

 

 

Tietoja Melvin Jones -jäsenyydestä

Jäsenkunta perustettiin vuonna 1973 ja progressiivinen ohjelma alkoi vuonna 1986, kun lionit pyysivät tapaa laajentaa tukeaan LCIF:lle. Säätiön vuosituloista 75 prosenttia tulee Melvin Jones -jäsenyyksistä. Progressiivisessa ohjelmassa on 100 tasoa. Suurin osa SightFirst-kampanjan ja SightFirst II -kampanjan varoista tuli Melvin Jones -lahjoituksina.

Joulukuun 2011 lopussa on 331 684 MJF-jäsentä ja 61 493 PMJF-jäsentä maailmanlaajuisesti. Kaikki MJF-jäsenet kutsutaan vuosittaiselle juhlalounaalle vuosikongressissa (lippu ostettava). Melvin Jones -jäsenten juhlalounaat alkoivat vuonna 1984, ja niitä on järjestetty vuosikongresseissa siitä lähtien. MJF-jäsenten nimet näytetään tietokoneella LCIF:n huoneessa kansainvälisessä päämajassa.

Jäsenyyttä voi hakea täyttämällä Melvin Jones -jäsenyyshakemuksen:

LCIFAnomus


 

 

HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri