Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

 

Lionien kansainvälinen säätiö LCIF

LCIF logo2LCIF (Lions Clubs Internationalin säätiö) on lionsklubien kansainvälinen hyväntekeväisyyssäätiö. Se auttaa lioneja parantamaan ihmisten elämää eri puolilla maailmaa kamppailemalla näköongelmia vastaan, reagoimalla suurtuhoihin ja antamalla nuorille arvokkaita elämäntaitoja.

Säätiön apurahaohjelman välityksellä lionit voivat toteuttaa suuren mittakaavan hankkeita ja palvella yhä useampia puutteenalaisia eri puolilla maailmaa.

100 prosenttia lahjoituksista menee perille

LCIF myöntää vuosittain keskimäärin 30 miljoonan dollarin arvosta apurahoja. Lahjoitukset 1,35 miljoonalta lionilta 206 maassa tuottavat valtavan enemmistön LCIF:n tuloista. Niiden ansiosta säätiö on maailman johtaja humanitaarisessa palvelussa. Lionit tietävät, että heidän lahjoituksillaan on merkitystä, ja että 100 prosenttia jokaisesta lahjoituksesta menee suoraan apua tarvitseville..

Toiminta vaikuttaa

LCIF ja lionit saavuttavat miljoonia ihmisiä ja saavuttavat näkyviä tuloksia. Tässä on joitakin saavutuksista:

  • 30 miljoonan ihmisen vakavan näkökyvyn menetyksen estäminen
  • 148 miljoonan hoitokerran järjestäminen jokisokeuteen
  • yli 12 miljoonaa oppilaan ja 500.000 kasvattajan ottaminen mukaan lähes 100 maassa Lions-Quest-koulutusohjelmaan
  • 315 silmäsairaalan/-klinikkan/-osaston rakentaminen
  • 14 miljoonan näköseulonnan järjestäminen lapsille Sight for Kids -ohjelman avulla
  • näköseulonnan järjestäminen yli 211.000 Special Olympics -urheilijalle 85 maasta Opening Eyes -ohjelman avulla.

Säätiö perustettiin vuonna 1968. Historiansa aikana se on tukenut lionien palvelutavoitteita kaikkialla maailmassa myöntämällä 10.000 apurahaa yhteisarvoltaan yli 710 miljoonaa dollaria neljällä painopistealueella, jotka ovat näkö, nuoriso, suurtuhohätäapu ja muu humanitaarinen työ.

LCIF antaa näön

LCIF antaa näön puutteenalaisille kaikkialla maailmassa kamppailemalla silmäsairauksia vastaan, parantamalla näönhoidon tarjontaa infrastruktuuria rakentamalla, kasvattamalla koulutettujen näönhoidon ammattilaisten lukumäärää ja tekemällä näönhoidosta entistä oikeudenmukaisempaa ja pysyvämpää.

 

Säätiö auttaa nuoria saavuttamaan unelmansa

Kaikki nuoret ansaitsevat saada koulutuksen. Tuntea että heistä välitetään. Ja kokea terveellistä kehitystä, jotta he saavat tilaisuuden saavuttaa unelmansa.
Lions-Quest -koulutusohjelman avulla LCIF auttaa lapsia oppimaan yhteistyötä, tekemään myönteisiä päätöksiä ja palvelemaan paikkakuntiaan.
Lisäksi säätiö tukee nuoria rakentamalla kouluja, nuorisokeskuksia ja ammattikoulutuskeskuksia.

Lionit antavat hätäapua - LCIF tukee

Lionit ovat usein ensimmäisten joukossa paikalla suurtuhon jälkeen antamassa hätäapua, ja LCIF-säätiön tuki on siellä heidän kanssaan. Se auttaa tuhoutuneita yhteisöjä selviämään suurtuhojen jälkeen ja tuo toivoa auttamalla pitkäaikaisessa asuntojen ja elämisen jälleenrakennustyössä.

LCIF ratkaisee humanitaarisia tarpeita

LCIF on omistautunut erilaisiin humanitaarisiin palveluihin. Säätiö kehittää ja laajentaa jatkuvasti ohjelmia, joilla palvellaan maailmalla paljastuvia tarpeita. Kohtena on tuhkarokon ja diabeteksen tapaisia maailmanlaajuisia terveysongelmia yhtä hyvin kuin vammaisten auttaminen, jotta he voivat viettää itsenäisempää ja tyydyttävämpää elämää.
 
Lisää Lions Clubs International Foundation -säätiön toiminnasta:

Yhteystiedot

107 A-piirin LCIF-koordinaattorina toimii Ulla Rahkonen, Lions Club Paimio/Aallotar, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Suomen LCIF-koordinaattorina toimii Juhani Kautonen, Lions Club Kerimäki/Puruvesi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

LCIFRollup


 

HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri