Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Ehdokkaitten esittely piirin sivuilla

PDG Antti Tuomikoski
Toimittaja / N-piiri
LION-lehden toimitusneuvoston puheenjohtaja


Ehdokkuudet uutisoidaan piirin nettisivuilla tammikuussa niiden tultua virallisiksi. Sen lisäksi ehdokkaat esitellään piirin sivuilla maaliskuun aikana.

Jokainen ehdokas saa esittelyn haluamallaan kirjoitustyylillä. Esittely käsittää tekstin, jonka pituus on enimmillään yksi A4 (fonttikoko 12). Lisäksi julkaistaan yksi kuva.

Kukin esittely on piirin etusivulla yhden vuorokauden. Sen jälkeen esittely siirretään näkymään vaaleihin asti omassa vaalisivustossa, jolloin kentällä on hyvin aikaa tutustua ehdokkaisiin.

Esittely tapahtuu tehtäväkohtaisesti seuraavassa järjestyksessä:
DG-ehdokas - 1.VDG-ehdokas - 2.VDG-ehdokkaat - Suomen Lions-liiton CC-ehdokas ja VCC -ehdokkaat - ehdokkaat kansainvälisiin tehtäviin.

Useammat ehdokkaat kuhunkin tehtävään esitellään aakkosjärjestyksessä.

 
Toivotaan, että esittelyissä käytetään mahdollisuuksien mukaan virkojen suomenkielisiä nimityksiä ja virallista, kansainvälistä virkanimikettä vain kerran, suluissa.

Pyynnöstä toimitus avustaa tekstin käsittelyssä ja valokuvan valinnassa, mutta muuten esittelyä ei muokata. Sivuasettelu ja toimituksellinen oikoluku luonnollisesti kuuluvat toimituksen tehtäviin. Jos oikoluvussa tehdään korjauksia, korjattu teksti tarkastetaan ehdokkaalla.

Verkkotoimitus ei halua ohjailla esittelyn tyyliä, mutta persoonallisuuden on hyvä näkyä. Esittelyteksti kannattaa luoda yhdessä oman tukiryhmän kanssa, ja kuva tulee valita huolella.

Nettitoimitus on tasapuolinen ja täysin puolueeton. Se ei voi osallistua kenenkään tukikampanjaan eikä paljasta omaa ehdokastaan.

Nettitoimitus toivoo saavansa esittelyn ja kuvan hyvissä ajoin, viimeistään pari päivää ennen julkaisupäivää.


HelpLinkki

Linkit

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri