Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kaudella 2023–2024 kilpailun teemana oli ”Uskalla unelmoida”.

Kilpailupaketit ovat saatavissa Suomen Lions-liiton verkkokaupasta. Klubi voi tilata kilpailupaketin 1. lokakuuta mennessä verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi.

Kannattaa toimia nopeasti, koska suomenkieliset kilpailupaketit ovat viime vuosina loppuneet kesken. Kilpailupaketin hinta on 17 €. Kilpailuaika päättyy piirin osalta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana loka-marraskuun vaihteessa. Tarkka ajankohta ilmoitetaan syyskauden alkupuolella. A-piirin edustaja valitaan kansalliseen kilpailuun marraskuun piirihallituksen kokouksessa.

Rauhanjulistekilpailua on järjestetty vuodesta 1988 ja sen tarkoituksena on mahdollistaa nuorille tilaisuus käyttää taiteellisia keinoja, miten he näkevät rauhan. Tänä vuonna kannustetaan nuoria pohtimaan ja ilmaisemaan taiteen keinoin tulevaisuutta, jossa rauha on mahdollinen.

Lions-klubit järjestävät kilpailun, joka on avoin 11-, 12-, tai 13-vuotiaille paikallisissa kouluissa tai organisoiduissa nuorisoryhmissä kuten koulujen kerhot. Kilpailu antaa klubeille mahdollisuuden toimia vuorovaikutuksessa paikallisten nuorten kanssa. Kilpailu tarjoaa klubeille myös mahdollisuuden saada positiivista julkisuutta omalla paikkakunnalla.

Rauhanjulistekilpailuun on vuosittain osallistunut noin 350 000 lasta 75 eri maasta.

Lisää tietoa kilpailusta Lions-liiton kotisivuilta: https://www.lions.fi/uutishuone/ajankohtaista/rauhanjulistepaketit-saapuivat-verkkokauppaan/

Lähde aktiivisesti klubina sponsoroimaan kilpailua!

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja autan tarvittaessa.

Eeva Harjulahti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 598 5570

MD 107A, rauhanjulistekilpailu


 

PeacePoster SocialKit 1920x1080 en 

HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki