Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Iloisin mielin ja palvellen kohti loppukautta.

On merkityksellistä jatkaa hyvää palvelua ja uusien jäsenten hankintaa kauden loppuun saakka. Tällä vahvistamme hyvän pohjan tulevalle kaudelle ja voimme olla itse tyytyväisiä. Vuosikokoukset täyttävät kalentereitamme ja valmistautuminen tulevaan kauteen etenee.

Suomen Lions-liiton vuosikokous 2024, joka on keväällä Turussa, on kokemuksen arvoinen tilaisuus. Ilmoittaudu mukaan ja nauti sekä kokouspäivästä että hienosta iltajuhlasta. 

Saimme LCIF-säätiöltä hienon päätöksen avustuksesta ja pääsemme nyt täyttämään monen Suomessa asuvan ukrainalaisen nuoren pakolaisen toiveita harrastusvälineissä ja varusteissa.  Piirimme LCIF koordinaattori Ulla Rahkonen ja piirimme rahastonhoitaja Ritva Raitmaa ovat aikaansaaneet ison projektin piirissämme.


Viestit uuden Lion Portal – alustan käyttöönotosta kevään aikana ovat vahvistuneet. Rohkaisen kaikkia olemaan tässäkin asiassa positiivisia ja pääsemme muutoksen kautta kehityksessä uudelle tasolle. Emme suinkaan lähde käyttöönottoon ilman koulutusta ja tukea. Ollaan kuulolla ja osallistutaan koulutuksiin, kun hetki koittaa.

Valmistautumista tulevaan kauteen voimme tehdä myös rauhanjulistekilpailun osalta. Tutustu aiheeseen piirimme sivulla.

Mennään avoimin ja iloisin mielin kohti kesää!

DG Olli Välimäki


 

  

 HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki