Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kohti kevättä ja keväthankia – palvelevia käsiä tarvitaan.

Teimme paljon arvokasta ja merkityksellistä palvelutyötä joulun aikana. Kiitos siitä kaikille!

Nyt suuntaamme katsetta kohti kevättä. Tarvitsemme palvelevia käsiä lisää ja meidän jokaisen on hyvä pysähtyä miettimään oman klubimme hyvinvointia ja uusia jäseniä. Olemme suomen suurin piiri ja varmasti haluamme olla sitä jatkossakin. Huolehditaan toisistamme klubissa ja otetaan rohkeasti uusia jäseniä klubeihin myös kevätkaudella. Uskon itse vahvasti myös yhteisklubien voimaan ja haastan miesklubeja miettimään naisjäsenten mukaantuloa.

Piirilehtemme Jalopeura on toimituksessa työn alla. Vaikka eräpäivä kirjoitusten jättämiselle on ohitettu, niin toimitus kyllä ottaa kirjoituksia vastaan aivan viime hetkeen saakka. Kerrotaan palvelustamme rohkeasti kaikille.

Maaliskuun alussa, 09.03.2024, on ”Nuoret talouden jäljillä” tapahtuma Logomossa 15–24-vuotiaille nuorille.


Tavoitteena on saada paikalle 100–150 nuorta, jotka ovat kiinnostuneita arjen raha-asioista ja varautumisesta tulevaan. Tapahtuman järjestäjänä on LC Turku /Sirius. Tapahtuma on nuorille ilmainen ja vaatii ennakkoilmoittautumisen. Jaetaan viestiä eteenpäin nuorille ja tehdään tapahtumasta merkittävä.

Kevätkaudella on hienoja tapahtumia ja yksi niistä on Lions suurjuhla 13.04.2024. Tämä tilaisuus on tarkoitettu kaikille jäsenille puolisoineen. Toinen hieno tilaisuus on Lions-liiton vuosikokous 24-25.05.2024, paikkana Logomo. Osallistutaan joukolla ja voit tutustua tulevaan liiton vuosikokoukseen lisää nettisivuilla. Tarvitsemme myös käsiä tapahtuman järjestelytyöhön ja myös sinun klubisi on saanut tästä viestiä.

Ollaan avoimia, helposti lähestyttäviä ja nautitaan palvelusta yhdessä.


 

DG Olli Välimäki

  

 HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki