Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Lähestymme joulun aikaa – palveluamme tarvitaan

Lions-maailmassa joulun alusaika on klubeille kiireistä aktiviteettien aikaa. Olemme hyvässä vireessä ja menemme luottavaisin mielin kohti joulua. Auta lasta, auta perhettä aktiviteetti on otettu klubeissa ja kentällä hyvin vastaan. Tämä sopii hyvin tähän hetkeen, toki aktiviteetti sopii muulloinkin toteutettavaksi.

 

Olemme panostaneet paljon tiedonkulkuun ja se on ollut yksi avainasia syyskaudella. Olemme pitäneet matalaa kynnystä yhteydenottoon ja koulutukseen kuten etäkoulutukset klubien sihteereille ja rahastonhoitajille.  Tällä jatkamme myös kevätkaudella.

Uutena mahdollisuutena palveluun on yhteistyö Mieli ry:n kanssa. Joka kolmas nuori tyttö kohtaa mielenterveyden haasteita ja vastaavasti nuorista pojista joka viides. On paljon yksinäisyyttä, huonovointisuutta ja huolta yksin pärjäämisestä.


Nuorella ei välttämättä ole ketään, joka kuuntelisi tai auttaisi.  Voimme tehdä paljon merkityksellistä auttamista. Mielenterveys on osa hyvinvointia ja terveyttä. Yhteistyöstä Mieli ry:n kanssa on sovittu vuoden 2025 loppuun saakka, meillä on hyvin aikaa.

Kun hiljennymme joulunaikaan, niin silloin on hyvä miettiä ja kirjoittaa juttuja piirimme Jalopeura lehteen. Kirjoitetaan ne niin, että tavoitellaan Lions-perheen ulkopuolisia henkilöitä ja avataan toimintaamme heille. Näin lehtemme toimii osana markkinointia. Samalla tavalla kuin piirimme ahkerasti päivitetty facebook.


 

Iloista joulun odotusta ja joulun aikaa kaikille! Kiitos palvelusta!

DG Olli Välimäki

 HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki