Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Lions-vuosi on hyvässä alussa – jatketaan ilolla eteenpäin

Palataan hetkeksi menneeseen Lions-vuoteen...

Alueiden ensimmäiset aluefoorumit on pidetty ja toimintamme on päässyt hyvin käyntiin. Piirimme johtoryhmä laajennettuna GAT tiimillä ja alueiden puheenjohtajilla kokoontuu kuukausittain. Tämä on osoittautunut toimivaksi malliksi. Näin varmistamme hyvän suunnittelun, asioiden etenemisen ja keskinäisen yhteydenpidon.

Minulta on monesti kysytty ”Mitä viestimme klubeille tällä kaudella”. Meillä on kolme asiaa, jotka ovat tärkeitä ja kantavat eteenpäin.

  • Korostamme klubien välistä yhteistyötä ja viihtyvyyden merkitystä klubeissa.
  • Kerro palvelusta. Tällä saamme näkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Tämä on markkinointia.
  • Osaamisen lisääminen. Liitto ja piirimme ovat klubeja varten. Mitä osaamista ja koulutusta tarvitsette klubissanne.

New Voices MD-koordinaattorin tehtävään kausiksi 2023–2026 on valittu piiristämme PDG Eija Kesti. Eija tulee toimimaan tällä kaudella myös piirimme New Voices vastaavana. Tulemme oppimaan tästä kauden aikana lisää ja


Eija haastaa meitä kaikkia kysymyksellä ”Miten lisäämme moninaisuutta ja sallivuutta klubitoiminnassa”.

Tämä sopii hyvin yhteen ”Mission 1.5” tavoitteen kanssa, jossa tavoitteena on kasvattaa Lions perheen jäsenmäärää seuraavan neljän vuoden aikana.

Vietämme valtakunnallista Hyvän Päivää 8.10.2023, jolloin kiinnitämme huomion meidän vapaaehtoiseen palvelutoimintaamme. Valtakunnallisena teemana on järjestää Auta lasta, auta perhettä-keräyksiä. Auta lasta, auta perhettä sopii hyvin toimintaamme. Tätä palveluaktiviteettia useat klubit järjestävät myös joulun alla ja pääsiäisen aikoihin. Tällä olemme taas askeleen lähempänä merkityksellistä auttamista.


DG Olli Välimäki

 HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki