Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kohti Lions-vuotta 2023–2024 – tästä on hyvä jatkaa!

Palataan hetkeksi menneeseen Lions-vuoteen...

Piirin toimintakausi 2022–2023 on vierähtänyt loppuun ja kausi meni kohtalaisen hyvin. Tosin kaksi klubia, LC Kisko ja LC Ypäjä/Kate, lopettivat toimintansa aivan kauden lopussa. Saimme uuden klubin, LC Naantali Svingi ja siitä pitää tietysti olla ylpeä. Olimme ainut piiri, joka onnistui perustamaan uuden klubin.

Jätän nyt tehtäväni ensiluokkaisen tiimin osaaviin käsiin. DG kauteni suuri kunnia ja etuoikeus on ollut viettää Lions-vuosi 2022–2023 teidän kanssanne. Kiitos kaikille ja tapaamme varmasti myöhemmin piirin muissa tulevissa tilaisuuksissa.

Tästä on hyvä jatkaa!

Lions-vuosi 2023–2024 on käynnistynyt ja piirimme osalta jopa vauhdikkaasti. LC Oripää ja moni mukana ollut piirimme klubi järjesti aivan mahtavan OKRA tapahtuman, kiitos siitä kaikille. Olimme piirinä myös hienosti esillä teemalla ”Nuorisovaihto”. Edustimme Lions toimintaa koskien koko Suomea ja kävijöitä näyttelyssä oli 83000 henkilöä. 

Lions-järjestön osalta uusi Lions-vuosi tuo mukanaan kaksi merkittävää asiaa. Lion portaali, jota olemme jo odottaneet viime kaudella, avautuu meille kaikille syyskuun puolivälissä.

Isompi asia on ”Mission 1.5”, jonka kohdalla puhumme Lions perheen jäsenmäärän kasvattamisesta seuraavan neljän vuoden aikana. Tavoitteena on saavuttaa järjestön jäsenmääräksi 1.5 miljoonaa jäsentä 30.06.2027 mennessä. Pääpaino tulee olemaan uusien klubien perustamisessa, uusien jäsenten hankkimisessa unohtamatta LEO toimintaa. Tarvitsemme lisää käsiä palvellaksemme apua tarvitsevia.

Nautitaan vielä kesäisistä päivistä ja katse kohti syksyn tulevia tapahtumia.


DG Olli Välimäki ja IPDG Pertti Tofferi

 HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki