Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kansainvälisen rauhanjulistekilpailun teema on kaudella 2023–2024 ”Uskalla unelmoida

Lapsilla on edessään tulevaisuus. Kauden teema antaa hienon mahdollisuuden lapsille unelmoida rauhan ajan tulevaisuudesta ja keskustella aikuisen, opettajan johdolla rauhasta ja ennen kaikkea ilmaista visuaalisesti ajatuksiaan rauhasta, kun nyt olemme jo reilun vuoden eläneet lähellä sotaa.

Rauhanjulistekilpailun kilpailupaketit ovat nyt saatavilla liiton verkkokaupassa. Klubit voivat tilata kilpailupaketin 1. lokakuuta mennessä Suomen Lions-liiton verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, kun viime kaudella suomenkieliset kilpailupaketit loppuivat kesken.

Kilpailuun voivat osallistua nuoret, jotka ovat 11-, 12- tai 13-vuotiaita 15. marraskuuta. Jokaista sponsoroitua kilpailutyötä kohden pitää ostaa yksi kilpailupaketti. Tänä vuonna sen hinta on 17 €. Kilpailuaika päättyy piirin osalta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana marraskuun alkupuolella. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan syyskauden alkupuolella. Vain määräaikaan mennessä lähetetyt työt voivat osallistua kilpailuun.

Lisää tietoa kilpailusta https://www.lions.fi/jasenille/kilpailut/rauhanjulistekilpailu/ ja kansainvälisen järjestön kotisivuilta:


https://www.lionsclubs.org/fi/start-our-approach/youth/peace-poster#resources
https://www.lionsclubs.org/fi/search-results?keys=Rauhanjuliste-esite

Lähtekää innolla sponsoroimaan kilpailua! Sponsorointi antaa hienon mahdollisuuden tukea nuoria ja tehdä klubin toimintaa tunnetuksi omalla paikkakunnalla.

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja autan tarvittaessa.

Eeva Harjulahti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

gsm. 050 598 5570

MD107A, rauhanjulistekilpailu


 

 


 

RauhanjulisteLogo.jpeg

HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki