Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Oikein hyvää ja menestyksellistä uutta loppuvuotta teille kaikille!

Kevään jäsenkysely on lähetetty tänään kaikkien jäsenten tiedossa oleviin sähköposteihin. Vastaaminen on alkanut aktiivisesti ja jo nyt meillä on melkein 600 vastausta.

 

Jäsenkysely on auki lauantaihin 21.1.2023 asti. Pyydämme, että kannustatte piirienne viestinnässä, whatsapp-ryhmissä ja tapahtumissa kaikkia jäseniä vastaamaan ja antamaan näkemyksensä yhteiselle tulevaisuustyöllemme. Osa liiton sähköpostilistalta lähetetyistä viesteistä päätyy vastaanottajien roskapostikansioihin, joten myös sieltä kannattaa kehottaa tarkastamaan, jos kyselyviestiä ei löydy sähköpostista. Usein myös tutuilta toimijoilta tulevaan viestintään reagoidaan herkemmin, joten piiri- ja lohkotason kannustaminen on tärkeää.

Linkki jäsenkyselyuutiseen ja vastauslinkkiin liiton nettisivuille: https://www.lions.fi/uutishuone/ajankohtaista/strategiset-toimenpiteet-jasenkysely-kaynnistyy/
Och på svenska: https://www.lions.fi/se/nyhetsredaktionen/ajankohtaista/strategiska-atgarder-medlemsenkat/

Tässä myös suorat linkit
Suomi: https://link.webropolsurveys.com/S/AE686FB868F80CC2
Ruotsi: https://link.webropolsurveys.com/S/F0992E02787501BE

Kysely on laajempi kuin syksyn arvokysely. Siinä käsitellään kokemuksia ja toimenpide-ehdotuksia klubi-, piiri- ja liittotasolla. Osa kysymyksistä on perusklubitoimijoiden kokemuspiirin ulkopuolella, mutta avoimuuden nimissä kaikki pääsevät näkemään, millaisia teemoja lionstoimintaan kokonaisuudessaan kuuluu. Tässä kyselyssä näihin kysymyksiin on liitetty mahdollisuus vastata ”En osaa sanoa” tai jättää vastaus tyhjäksi. Jokainen vastaus on arvokas, joten toivomme vastaajilta sitkeyttä käydä koko kysely läpi ja lähettää se eteenpäin.

 

Strategiaryhmän työpaja

Kyselyn tulokset analysoidaan mahdollisimman nopeasti kyselyn päätyttyä ja lähdemme työstämään niitä konkreettisiksi aikataulutetuiksi toimenpiteiksi tammikuun lopussa järjestettävässä strategiaryhmän työpajassa. Nämä tulokset annetaan myös liiton toimialojen ja TTS-ryhmän käyttöön jo ensi kauden toiminnan suunnittelua tukemaan. Pyrimme tuottamaan myös piirikohtaiset tulokset klubien ja piirien toimintaan liittyen heti helmikuun alkupuolella.

Strategian toimeenpanon tuki -työryhmä

Kevään aikana lähdemme valmistelemaan jo ensi kaudella tapahtuvaa viestintää ja valmennusta. Strategiasta ja sen jäsentyneistä toimenpiteistä järjestetään infotilaisuuksia keväällä - myös teille lähettiläille. Strategiaryhmän varsinainen toimikausi päättyy kevään vuosikokoukseen. Olemme esittäneet, että tuleville vuosille nimetään pieni strategian toimeenpanon tuki -työryhmä, jonka tarkoituksena on toimia toimialojen ja piirien tukena toiminnan kehittämisessä ja klubien palvelemisessa. Piiritasolla klubien kanssa tapahtuvassa yhteistyössä myös teillä strategialähettiläillä on tärkeä rooli, joten panoksenne on äärettömän arvokas juuri strategian toimeenpanon edistämisessä ja uudenlaisiin toimintakäytäntöihin tsemppaamisessa. Toivon, että mahdollisimman moni jatkaa työtä kanssamme.
Lämpimin yhteistyöterveisin,

Nina ja Timo

 HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki