Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Rymättylä-Merimaskun lionsklubilta sydäniskuri Rantamakasiinille

– Me Rymättylä-Merimaskun lionsklubin jäsenet teemme vapaaehtoistyötä muiden auttamiseksi, sanoo klubin presidentti Jan Lindström luovuttaessaan klubin hankkiman sydäniskurin kesäkaudeksi Merimaskun Rantamakasiinille.

Sydäniskuri eli defibrillaattori on laite, jolla pyritään palauttamaan sydän lyömään normaaliin tahtiin. Sydäniskurin antama sähkövirta on ainut keino käynnistää äkillisesti pysähtynyt sydän uudelleen. Sydänpysähdystilanteessa apua pitää saada muutaman minuutin kuluessa. Helppokäyttöisellä sydäniskurilla ei voi vahingoittaa ketään ja käyttö onnistuu iskurin antamien ohjeiden mukaan keneltä tahansa. Laiteen paikan tunnistaa vihreä-valkoisesta kansainvälisestä sydäniskuritunnuksesta.

– On hienoa, että voimme tälläkin tavoin lisätä asiakkaittemme turvallisuutta, kiittelee Merimaskun Rantamakasiinin ja venesataman yrittäjä Ville Vuorio,


joka vastaanotti laitteen yhdessä ravintolan keittiöstä vastaavan Teija Kauppisen kanssa.

Rymättylä-Merimaskun lionsklubi on aikaisemmin hankkinut sydäniskurin myös Rymättylän Osuuspankin seinään.

Rymättylä-Merimaskun lionsklubi on puolueeton hyväntekeväisyysjärjestö, joka tekee, tukee ja palkitsee monin tavoin tehtävää paikallista palvelu- ja kulttuuritoimintaa vuosittain useilla tuhansilla euroilla. Tärkein vuotuinen tapahtuma on Rymättylän Nuottasilakkamarkkinat, jonka tuotto käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.


Kuva yllä: Rymättylä-Merimaskun lionsklubin presidentti Jan Lindström luovutti klubin hankkiman sydäniskurin kesäkaudeksi Merimaskun Rantamakasiinille. Laitteen vastaanottivat Ville Vuorio ja Teija Kauppinen.

 


 

Vihreä-valkoinen kansainvälinen sydäniskuritunnus osoittaa laitteen paikan.

HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki