Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Väliaikaraportti varsinais-suomalaisten klubien Ukraina-avustusprojektista

Lämmin kiitos kaikille klubeille, jotka jo tähän mennessä ovat vastanneet Lions Club Aura/Sisun ja Lions Club Karinainen/Kyrön haasteeseen tulla auttamaan Ukrainassa sodan jaloissa eläviä lähimmäisiämme.

Toimitamme humanitaarista apua suoraan Ukrainaan luotettavien paikallisten toimijoiden kautta. Ensimmäinen avustuserä toimitettiin jouluksi perille. Kuljetusryhmämme 4 jäsentä, yksi kummastakin haastaneesta klubista, viettivät unohtumattoman jouluajan Lvivissä kuullen mm. joulupäivän aamuna kirkonkellojen kutsuvan jumalanpalvelukseen ja samaan aikaan ilmahälytyssireenien pauhatessa. Sotaakäyvässä maassa suunnitellut aikataulut ja sovitut käyntikohteet voivat yllättäen muuttua, mutta apu on saatu toimitettua perille.

Lue tästä lisää: https://yle.fi/a/74-20010933

 
Olemme saaneet lahjoituksia niin paljon, että ensimmäiseen kuljetukseen Ukrainaan saatiin mahtumaan vasta osa lahjoitetusta tavaramäärästä. Yhteistyökumppanimme Pro Patria Suomi-Ukraina ry on huolehtinut tavarakuljetuksiin käytettävien ja Ukrainaan lahjoitettavien pakettiautojen hankinnasta ja huollosta ja kaikkiaan koko logistiikkaketjusta tullauksineen sekä kuljettajien paluumatkan järjestämisestä takasin Suomeen. Tämän on mahdollistanut klubien, parin yrityksen ja yksityishenkilöiden tekemät rahalahjoitukset, joista sydämellinen kiitos. Ilman apuanne tämä ei olisi onnistunut.

Seuraava kuljetus voidaan toteuttaa helmikuun aikana.


LapsetKiittävätLions Club Aura/Sisu ja Lions Club Karinainen/Kyrö lähettävät myös lämpimät kiitokset kaikille avustusprojektiin jo tähän mennessä osallistuneille.
Projekti jatkuu. Lue lisää pian ilmestyvästä piirin Jalopeura-lehdestä.

 

 

 

 

 


HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki