Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Melkein 200 osanottajaa kokivat tunnelmallisen hetken

Kahden vuoden koronatauon jälkeen Turun alueen ja Paattisten klubit kuljettivat innolla jälleen sunnuntaina 18.12.2022 vanhuksia Lehmusvalkamaan A-piirin ykkösalueen joululounaalle ja joulujuhlaan.

Tunnelma paikan päällä oli kotoisan rento ja iloinen. Osanottajien määrä hipoi kahtasataa, kun mukaan lasketaan kutsuvieraiden ja heidän saattajiensa lisäksi ensimmäisen ja toisen lounaskattauksen välisessä joulujuhlassa esiintyneet Turun Lausuntakerho ja Turun Laulunystävien mieskuoron Weteraani Weljet.

Vieraat otti aulassa vastaan lohkon puheenjohtaja Tapio Harittu ja joulujuhlan avasi ykkösalueen puheenjohtaja Hilkka Mäkelä. Hänen jälkeensä piirikuvernööri Pertti Tofferi tervehti lyhyesti juhlayleisöä ja luovutti Hilkalle piirikuvernöörin tunnustuspalkinnon kiitokseksi työstä toimikaudella leijonien hyväksi

Juhlaohjelma oli lausujien ja laulajien Turku-aiheinen 45 minuutin yhteisproduktio Turku – runon ja laulun kaupunki. Noin 25-päistä kuoroa johti Pekka Salminen ja lausujista ohjaajana toimi Maaret Perälä. Tarjoilusta huolehtivat Martat, ruoasta Arkea ja Turun sosiaalitoimi osoitti saatettavat kutsuvieraat klubeille.


Seppo Helin Lehmusvalkamassa 20221218 250

Sepon juhlapäivä

Lehmusvalkaman vierasjoukossa huomio kiinnittyi myös keltaiseen lionsklubin liiviin sonnustautuneeseen mieheen. Liivi oli täynnä eri puolilta maailmaa saatuja pinssejä ja rintapielessä riippuva ”tikapuu” kertoi, että sen kantaja oli osallistunut ainakin 19 Suomen Lions-liiton vuosikokoukseen. Lukuisat ansiomerkit ja -mitalit kertoivat pitkästä ansiokkaasta Lions-urasta. Pinssiliivin kantajaksi osoittautui LC Turku/Kupittaan entinen jäsen Seppo Helin, jonka LC Turku/Ancora oli saattanut nauttimaan juhlasta muiden joukkoon.

Heikki Mäkelä, PDG

 


 

107 a logo 2010 66

HelpLinkki

Linkit

Espoo2023Linkki

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki