Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Tule mukaan auttamaan vielä ennen joulua

Meille tarjoutui mahdollisuus kuljettaa valvotusti apua Ukrainassa sodan jaloissa eläville lähimmäisillemme, erityisesti lapsille.Lions Club Karinainen/Kyrön Jari Järvelä on jo kuukausi sitten käynyt ensimmäisellä avustusmatkalla kohteessa.

Nyt on valmistelussa toinen avustuskuljetus vielä ennen joulua. Kohteesta on saatu etukäteen lista tarvikkeista, joista on suurin puute. Onko mahdollista, että sinulla tai klubillasi olisi halu osallistua Auta lasta-auta perhettä-aktiviteettiin, joka toteutettaisiin Ukrainassa elävien perheiden auttamiseksi.

Katso toimitettu puutelista mukana tulleesta esitekuvasta.

Tilanne Ukrainassa pahenee talven edetessä merkittävästi. On odotettavissa myös, että Venäjän ohjusiskut kiihtyvät entisestään. Avustuskuljetusten aikataulun on mahdollista muuttua tilanteen niin vaatiessa, mutta ennen joulua edeltävällä viikolla kuljetuksen on tarkoitus lähteä. Seuraava kuljetuserä tammikuussa. Lämmintä vaatetta ja valolähteitä tarvitaan, koska sähköä ei välttämättä ole käytössä ollenkaan.

Toimikaa näin

Lähettäkää kirje heti kaikille klubin jäsenille, jotta jokainen voi omalta osaltaan päättää onko hänen mahdollista lahjoittaa jotain itselle tarpeettomaksi


 

jäänyttä listan mukaista tavaraa tai hankkia kaupasta jotain yhteiseen keräykseen.

Tavarakuljetuksen toteuttaa PRO PATRIA SUOMI-UKRAINA ry. Kyseinen yhdistys vastaa myös tavaran luovuttamisesta vastaanottajille Ukrainassa.

Kuljetuksen järjestämiseksi pyydämme klubeja ilmoittamaan lahjoitettavan tavaran määrän ennakkoon. Ilmoittakaa tavaramäärä jo ennen kuin tavara haetaan sovitulta noutopaikalta. On tarkoitus, että noudot toteutetaan alueittain ennen 12.12. niin tavarat ehditään vielä lajittelemaan ja pakkaamaan tullauksen edellyttämällä tavalla. Noudot Turusta, Salosta, Loimaalta, Uudestakaupungista ja Raisiosta sekä muualtakin tarpeen mukaan.

Aurassa lahjoitettavat tavarat voi toimittaa Auraamon Kesäkauppaan klo 12-18 ma 12.12. asti. La ja su kauppa on avoinna klo 11-15. Ilmoittakaa päättämistänne lahjoituksista alla oleviin sähköposteihin niin järjestämme keräyspisteet alueellenne ja ilmoitamme tarkat aikataulut.


 

P Ä I V I T Y S - 8.12.2022

Hyvät A-piirin klubit ja jäsenet manner-Suomessa!

Keräys on avoin kaikille, joten mukaan voi pyytää kaikki auttamishaluiset!

Kiitos monista klubien ja yksityishenkilöiden yhteydenotoista koskien A-piirin klubeille esitettyä Ukrainan avustushaastetta.

Monien toiveena on ollut, että apua voisi antaa rahalahjoituksena, jolloin tarvittavia tuotteita voitaisiin hankkia suurempina erinä edullisemmin ja yhtenäisinä kokonaisuuksina, mikä onkin järkevää, koska tarpeiden luettelossa on sellaisia nimikkeitä, jotka ovat joka tapauksessa uutena hankittavia.

Poliisihallinnon pienkeräyslupa on myönnetty 5.12.2022 avustuskuljetuksista ja tavaran perille toimittamisesta vastaavalle Pro Patria Suomi-Ukraina ry:lle. Lionsien lahjoituksille on oma viitenumero, että voimme tehdä erillisen selvityksen klubien ja lionsien lahjoituksista. Käyttäkää siis ehdottomasti alla annettua viitettä.


Lahjoituksia voivat tehdä niin klubit kuin klubien jäsenet henkilökohtaisesti.

Poliisihallinnon pienkeräysluvan numero on RA/2022/1710

Pienkeräyksen voi järjestää ajalla 07.12.2022 - 06.03.2023 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Keräystili:

Pro Patria Suomi-Ukraina ry, FI18 5730 0821 3008 66 Viite 1070

Tällä hetkellä tiedossa olevat avustusten keräyspisteet ovat:
  • Kyrön Joulumarkkinat la 10.12. klo 9.00-14.00
  • Auraamon Kesäkauppa, Aura, Turuntie 2,
  • Raision IKEAN Bilteman puoleisella laidalla ma 12.12. klo 15-17
  • Turun Tuomiokirkkotorilla ma 12.12. klo 16-17.30.
  • Paikalla Lions-tunnukset.

 

UkrainaTarpeet
Tiedusteluihin vastaavat

Jari Järvelä
Lions Club Karinainen/Kyrö, 044 5501067, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hannele Tanner-Penttilä
Lions Club Aura/Sisu, 0400 320753, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhdessä voimme auttaa enemmän!

  • Lions Club Aura/Sisu
  • Lions Club Karinainen/Kyrö

 

HelpLinkki

Linkit

Espoo2023Linkki

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki