Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kun saapuu syys ja lehdet puiston, se hehkumaan saa loistoaan...

Näin runollisesti aloitan syyskuun kirjeeni teille. Piirihallitus kokoontui Loimaalle ensimmäiseen kokoukseen 17.9.2022 ja pääsimme aloittamaan kauden hyvällä kokouksella ja vilkkaalla keskustelulla.

Alueen- ja lohkonpuheenjohtajat valmistelevat aluekokouksia (PNAT), joten osallistukaa niihin runsaslukuisesti. Niin te voitte vaikuttaa koko piirin toimintaan.

Käykää klubeissa arvokeskustelu ja antakaa strategiatyöryhmälle arvokasta tietoa siitä minkälainen tulevaisuus, meillä tulee olemaan. On ollut ilahduttavaa, kun klubit jälleen pitkän tauon jälkeen ovat aktivoituneet, kokoukset kasvokkain antavat uutta intoa ryhtyä palvelemaan, vaikka tauon jälkeen jäsenkatoa on ollut, siitä huolimatta uusia jäseniä on tulossa klubeihin mikä on selvä osoitus teidän lionien uutterasta työstä järjestömme hyväksi. Siitä iso kiitos klubeille. Yhdessä me pystymme, yhdessä me voimme.

Hyvän päivä on tulossa 8.10.2022.

Miettikää mitä hyvää hymyn kautta klubinne voisi tehdä omalla paikkakunnallanne, tehkää juttuja, ottakaa kuvia. Näin teemme itseämme tunnetuksi ja kerromme palvelusta. Liiton ajatuksena koko maan kattavasta hyvän päivän tempauksesta olisi jakaa heijastimia ja kertoa toiminnasta. Alueenpuheenjohtajille olen antanut ”pesämunan” liitolta saamistani heijastimista, mutta toiveena olisi, että klubit hankkisivat heijastimia lahjoituksina esim. vakuutusyhtiöt ja pankit ja jakaisivat ne eteenpäin hyvän päivänä.

 

Tämä kuukausi on teemaltaan koulutus.

Lions-liitto järjestää Alueellisten lionjohtajien koulutusinstituutti (RLLI) 2023. Alueellisten lionjohtajien koulutusinstituutin työpaja järjestetään 11.-12.2.2023 Jyväskylässä. Instituutti järjestetään hybridimuotoisena, eli ennen ja jälkeen työpajaa on etäluentoja ja työpajaviikonlopun aikana keskitytään taitoasioiden harjoitteluun. Kurssin tavoitteena on myös tutustua uusiin leijonaystäviin iloisissa ja kehittävissä tunnelmissa. Lauantaina valmennus alkaa klo 9.00 ja perjantai on varattu matkustamiseen. Etäpäivät ovat 2.2.2023 ja 16.2.2023. Instituuttiin otetaan 36 lionia. Hakuaika on 7.11.2022 – 6.1.2023. Linkki hakulomakkeeseen tulee lions.fi sivustolle. Osallistumismaksu, 350 € (arvio) kattaa etävalmennusosion, työpajan, majoituksen (pe-su), ruuat ja tilavuokrat. Piiri tukee koulutusta 100 €/ henkilö ja tavoitteena on saada piiristä 5 osallistujaa koulutukseen.

RLLI - Regional Lions Leadership Institute -työpaja perustuu päämajan alueellisen lionjohtajien instituutin materiaaleihin, mutta järjestetään Suomessa omaan toimintaympäristöömme sopeutettuna. Työpajasta saat taitoja myös työelämään ja muihin tilanteisiin, joissa tarvitaan johtajuutta ja johtamisen taitoja, koska valmennuksen aiheet ovat pääosin yleisellä tasolla sovellettavissa. Koulutus on avoin kaikille leijonille ja täysi-ikäisille leoille, jotka ovat kiinnostuneet henkilökohtaisten johtajuustaitojensa kehittämisestä.


Satoisaa syksyä ja värejä
piirikuvernööri (DG) 2022–2023
Pertti Tofferi ja puoliso Heile

 

HelpLinkki

Linkit

Espoo2023Linkki

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki