Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Klubitoiminta on taas aluillaan

Sanotaan, että kesää on vielä jäljellä, toivottavasti olet saanut viettää virkistävän kesän. Vuosi on jälleen siinä vaiheessa, jolloin klubitoiminta alkaa, ehkä vihdoin päästään ilman rajoituksia toimimaan ja tekemään hyviä tekoja hymyn kautta. Suurimmassa osassa klubeja virkailijat ovat vaihtuneet kauden vaihtuessa.

Onnittelut Sinulle uudessa tehtävässäsi. Niille, jotka jatkavat vanhassa tehtävässään, toivotan myös voimia panostukseen yhteisen palvelumme puolesta.

Myös piiritoiminnassa kauden vaihtuminen tuo aina myös uusia virkailijoita. Minä sekä 1.varapiirikuverööri Olli Välimäki ja 2. varapiirikuvernööri Hannu Mäenpää kiitämme puolisoittemme kanssa saamastamme luottamuksesta piirin johtotehtävissä. Toivomme voivamme palvella klubeja ja jäseniä parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos!

KV-presidentti Brian Sheehanin teeman mukaisesti ”Together We Can”, yhdessä me voimme ja ”We will”, tahdomme ja pystymme!

Lions toiminnan pääteemana on palvelu. Jokainen klubi on paikkakunnallaan palvelemassa ja rakentamassa

 

omaa paikkakuntaansa paremmaksi paikaksi asua, elää ja selvitä haasteista. Toimintojen muodot ovat eri paikkakunnilla ja klubeissa muotoutuneet omanlaisiksi. Hyvä niin.

Tärkeää on myös jokaisen klubilaisen viihtyminen ja virkistyminen klubin toiminnassa. Siinä meille jokaiselle on tärkeä paikka ja tehtävä. Sekin, että osallistumme oman klubimme toimintoihin, on palvelua. Sinulla on merkittävä paikka muiden klubilaisten keskellä. Kiitos, että olet mukana, sekä, että huolehdit, ettei paikkasi jää tyhjäksi. Ole mukana ja hae ystäväsikin mukaan!

Ja ennen kaikkea mahtavaa, että toimitte aktiivisesti. Koko tiimini puolesta toivotan palvelun täyteistä kautta lioneille ja klubeille!


 

Pertti Tofferi
piirikuvernööri
Lions-piiri 107A ry
2022-2023

 

HelpLinkki

Linkit

Espoo2023Linkki

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki