Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Laaja-alaista auttamista

Aktiivinen Lions klubi on näkyvä ja tuttu osa arjen avustustoimintoja Nousiaisten kunnassa. Juhlaa oli tarkoitus viettää virallisena Charter Night - päivänä maaliskuussa 2020, mutta poikkeusajat aiheuttivat muutokset juhlan pitämiseen ja lahjoitusten jakoon.

Jaoimme, ilman kokoontumista, valitsemamme avustukset paikallisille vapaaehtoistoimijoille. Lahjoituksia myönnettiin nuorisotyöpainotteisesti, senioriaktiivejakaan unohtamatta. Raha-avustuksien saajina oli paikallisia urheilutoimijoita ja harrastajapiirejä. Juhlavuoden avustettavia muistimme myös esim. erilaisilla talkootöillä, koulutustuella ja koululaisstipendeillä.
 
Lahjoitusten rahallinen arvo oli lähes 10.000 euroa. Iloitsemme siitä, että voimme olla avuksi ja intoa saamme vapaaehtoistyön tuomasta palveluilosta. Paikkakunnalla näkyvä toiminta on meille myös tärkeä lisä. Jättäkäämme asuinyhteisömme yhä parempana tuleville sukupolville!

360 vuoden ansiomerkkejä ja kolme uutta jäsentä

Pandemia antaa hiljalleen mahdollisuuksia kokoontua hyväntekeväisyys- toimintaankin, tilannetta kunnioittaen. Nousiaisten Leijonat kutsui lykkääntyneeseen ja ainutlaatuiseen tilaisuuteen Juhlavaan Vuosikokoukseen yli 50-vuotisen toimintansa innoittamana lioneja koolle erityiseen kunnianosoitukseen.

Riveissä palvelee yhä kolme Perustajajäsentä, Matti Jaakkola, Juhani Pitula ja Erkki Ristisuo sekä lisäksi 50-vuotisen työn klubissa tehneet Bo Jacobson ja Risto Viitasalo. Samalla palkittiin 30, 20 ja 10 vuoden palvelusta 6 lionia. Yhteensä näistä kertyy hyväntekeväisyystyötä kunnioitettavat 360 vuotta.

 

Ansiomerkit luovutti klubipresidentti Matti Salosen kanssa piirikuvernööri Eija Kesti. joka totesi tilaisuuden poikkeuksellisen arvon ja iloitsi klubin yhä jatkuvasta aktiivisuudesta.

Kokous oli loistava tilaisuus toivottaa tervetulleeksi myös kolme uutta jäsentä, paikkakuntalaisia aktiivisia toimijoita. Tuttuun tapaan Lions Ladyt kattoivat komean kahvipöydän kokoustauolle. Tilaisuus innoitti erinomaisella tavalla kaikkia tämän tärkeän vapaaehtoistyön toimijoita.


 

Nousiainen1   Nousiainen2

50-vuotisen Ansiomerkit saajat (vas.) Risto Viitasalo ja Perustajäsenet Matti Jaakkola, Erkki Ristisuo ja Juhani Pitula (Bo Jacobson estynyt).

 

50-vuotisjuhlan peruunnuttua v. 2020 kokoonnuttiin nyt juhlavasti, kutsuvieraana piirikuvernööri Eija Kesti.

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki