Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kiitos Lionit!

Lions Quest peruskurssilla Turussa 7.-8.3. kasvattajia oli mukana 16. Kurssilaiset kiittelivät mahdollisuudestaan osallistua aidosti. Muutama heistä oli odottanut kurssia jo pari vuotta (pandemian tähden peruuntuneet kurssit). Päivät koettiin kasvattajien omaa työhyvinvointia lisäävinä mm. vertaiskeskustelujen tähden.

Kurssilaiset kokivat LQ-kurssin monipuoliset työtavat virkistävinä ja valmiin materiaalin toimivana. Kahden päivän aikana ilmapiiri ja yhteys kehittyi todella tiiviiksi. Kiitos tämän kurssin mahdollistaneille leijonille! Jokainen sai paitsi työkaluja arkeen - myös iloa, uskoa ja voimaa omaan työhönsä. Yhdessäolo oli uuden löytämistä ja omassa työssä koettujen onnistumisten ja haasteiden jakamista. Totesimme myös, että myönteinen oppimisympäristö on tärkeä sosiaalisten ja vuorovaikutustaitojen oppimisessa. Kiitos teille tätä kurssia sponsoroineille lionsklubeille ja muuten järjestelyihin osallistuneille lioneille!

 
Kurssilaiset kiittelivät Quest-ohjelmaa mm. sen tarjoamista työkaluista moninaisuuden huomioimiseen ja turvallisen ilmapiirin rakentamiseen ja pitivät peruskurssimme monipuolisista työskentelytavoista. Lisää kurssilaisten kirjaamia palautteita voitte lukea tämän viestin liitteenä olevasta yhteenvedosta.

Lämmin kiitos, että olitte mukana mahdollistamassa näiden kasvattajien Lions Quest -peruskurssia! Olette näin mukana tukemassa lasten ja nuorten turvallista ja tervettä kasvua ja sitä, että jokainen voisi löytää oman, positiivisen, itselleen sopivan paikan yhteiskunnassamme.


Kiitos Sinulle, tekevä ja näkyvä Lion!

Lämpimin terveisin, Johanna Arho-Forsblom, Lions Quest kouluttaja

JohannaArho

Suolahden yhtenäiskoulun erityisluokanopettaja

Tuomelantie 55, 44280 Sumiainen

kotipuh. 045-8090253, työpuhelin 040-5415380


 

 

 

QuestKuva1  QuestKuva2 QuestKuva3
     
QuestKuva4 QuestKuva5  

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki