Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Syyskuussa olemme lioneina olleet monella tavalla onnekkaita.

Ensinnäkin sää on ollut mitä kaunein syyssää ja luonto on värjäytynyt aivan upeisiin väreihin. Uskon, että moni meistä klubikokouksiin, piirihallituksen kokoukseen Saloon tai aluefoorumeihin Turkuun ja Marttilaan ajellessaan on huomannut suomalaisen luonnon kauneuden.

Toinen syy olla tyytyväinen on koronan leviämisen ja siihen liittyvien rajoitusten väheneminen. Nyt on mahdollista jälleen hyvä hygienia muistaen palata kohtaamaan toisiamme, toimimaan yhteistyössä ja viihtymään yhdessä.

Piirissämme lisätään motivaatiota ja osaamista erilaisiin Lions-tehtäviin

Lions-klubeissa toimiessamme saamme kokeilla ja opetella tai kerrata erilaisissa rooleissa toimimista, esim. klubipresidentin, -sihteerin, -rahastonhoitajan, -jäsenjohtajan, -palvelujohtajan, -koulutusjohtajan ja -viestinnän tehtävissä. Piiri ja liitto tarjoavat koulutusta webinaarien kautta, ja jatkossa entistä enemmän myös livenä:

  • Piirissämme toimiville klubipresidenteille tarjoamme koulutusta laivamatkan aikana Turku-Maarianhamina-Turku la 4.12.2021.
  • RLLI- Regional Lions Leadership Institute -koulutusohjelma toteutuu 11.2.-13.2.2022 Suomessa. Tämä ohjelma järjestetään ns hybridinä, eli osa ohjelmasta on etätyöskentelyä, etäopetusta ja osa toteutuu lähiopetuksena. Tämä ohjelma tarjoaa tietoa Lions-aatteesta ja johtajuudesta ylipäänsä. Ohjelma on avoin kaikille leijonille ja täysi-ikäisille leoille. Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus, ota yhteyttä minuun, Eija Kesti puh +358 50 5528165 tai GLT (= koulutusjohtaja) Marja-Leena Knuutiseen puh +358 40 5636603.
Piirissämme pidetään huolta ja kehitetään lionsien imagoa ja mainetta

Piirimme MD 107A on nyt rekisteröity yhdistys. Toivomme, että klubipresidentit kertovat tästä asiasta ja kirjaavat sen mieluiten lokakuun klubikokouksissa pöytäkirjaan.

Piirihallitus kokoontui Salossa jo syyskuun alussa, ja nyt ovat menossa alueiden kokoukset. Alueita on 5.

 
Kiitos ”viisikolle” eli alueiden puheenjohtajille (RZ= Region Chairperson) Hannu Mäenpää (I alue), Reijo Lahdenranta (II alue), Ilpo Salonen (III alue), Ilkka Uusitalo (IV alue) ja Mikko Särmä (V alue) siitä, että saamme klubeista, lohkoista sekä piirin johdon ja toimikuntien puheenjohtajien kanssa käydä tutustumassa aluefoorumeissa (= uusi nimi PNATin tilalle) toimintaamme. Saamme kohdata toisemme ja tutustua erilaisiin aktiviteetteihin sekä ideoida uusia esim. yhteisiä projekteja. Ennen kaikkea tapaamisissa saamme mahdollisuuden oppia toisiltamme. Viimeaikaiset koronan ”varjossa” tehdyt tutkimuksetkin osoittavat, että ihmisaivot tarvitsevat toisen ihmisen kohtaamista.

  • Piiriin on hankittu 3 roll upia ja 3 winderiä, joita voi hyödyntää tilaisuuksissa tunnettuutemme ja näkyvyyden lisäämiseksi. Piirillä on myös muita virallisia lippuja. Tarvittaessa ota yhteys piirisihteeriin (CS=Cabinet Secretary) Jari Nurmeen, puh +358 40 0719352.
  • Piirin sähköisille sivuille kannattaa lähettää klubijuttuja. Tarvittaessa ota yhteys web masteriin Markku Patrikaiseen, puh. +358 40 0280859.
  • 26.3.2022 juhlitaan ns Suurjuhlassa ja viihdytään! Hankitaan Aarne Ritari -säätiön adresseja klubeihin ja klubilaisille, sillä aina silloin tällöin on tarvetta muistaa jotakin tärkeää henkilöä tai hetkeä hienolla adressilla.
  • Toukokuussa pidämme vuosikokouksen rennoissa ja merellisissä merkeissä, viihdytään. Siitä lisää myöhemmin.
Tavoitteemme on positiivinen ja Lions-arvojen mukainen jäsenkasvu

Tutkimusten mukaan suurin syy jäädä järjestöjen ulkopuolelle on se, ettei kukaan pyydä mukaan.

  • Viimeistään Hyvän päivänä pe 8.10.2021 soitapa jollekin, ilahduta hänet ja pyydä vaikkapa Lions-klubisi kokoukseen mukaan viihtymään. Jäsen- ja Leo -asioissa ota yhteys (GLT= jäsenjohtaja) Ulla Rahkoseen puh +358 405430422.

 

Lämpimiä ja värikkäitä syyspäiviä!

Eija Kesti
piirikuvernööri (DG=District Governor)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

HaineväM1 150   HaineväM2 150   HaineväSE 150   Lions Roll Up 800x2000

 


 

Lataa dokumentti tästä:

 

Uutiskirje 3

pdf page

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki