Lions-Piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Lions-viikko Melvin Jonesin muistoksi

Lions-viikko alkoi 10.01.2021, ja Lions-viikkoa vietetään kansainvälisen lionsklubi-palvelujärjestön perustajan, Melvin Jones, muistoksi. Lions-viikon alussa klubit tekevät perinteisesti kunniakäynnin sankarihaudoilla, ja niin tekivät myös LC Raisio, LC Raisio Martinus ja LC Naantali-Raisio.

 

 

Kunnioitamme seppeleen laskulla sankarihaudalle sodassa menehtyneitä, jotka taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta. Raisiossa perinteeseen on kuulunut myös kirkkopalvelu jumalanpalveluksessa ennen seppeleen laskua. Pandemian aikana seppeleen laskeminen tapahtui ilman kirkkopalvelua. Tapahtumaan on kuulunut myös kuoro ja lauluesityksiä, jotka pandemian takia jouduimme jättämään pois.

Raisiossa seppeleen laskua johti LC Raisiosta Risto Nikkonen.

 
Seppeleen laskivat oikealta katsoen LC Raision presidentti Jari Riiali ja LC Raisio Martinuksen presidentti Olli Välimäki. 1. varapiirikuvernööri Eija Kesti osallistui kunnianosoitukseen Piiri 107A:n ja LC Naantali-Raision edustajana. Paikalla oli etukäteen rajattu määrä jäseniä.

Käyntiin sankarihaudalla liittyy myös kunniakäynti edellisen vuoden aikana poisnukkuneiden jäsenten haudalla. Näin tälläkin kertaa kävimme kunnioittamassa poisnukkunutta jäsentä.


HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki