Lions-Piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Finlandia-palkintokirjojen esittely perjantaina 22.1.2020 klo 18.00

Finlandia-kirjallisuuspalkinto jaetaan vuosittain. Se on Suomen Kirjasäätiön jakama tunnustus ansiokkaasta suomalaisesta teoksesta. Palkinnon suuruus on 30000 euroa.

Palkintosarjat:
  • Aikuisten kaunokirjallisuus
  • Lasten ja nuorten kirjallisuus ja
  • Yleistajuinen tietokirjallisuus

Kirjallisuuteen ja sen esittelyyn perehtynyt Riitta Suominen esittelee aikuisten kaunokirjallisuuden voittoteosta noin 45 min ja muita noin 15 minuuttia kirjaa kohti. Tilaisuudessa on juontaja.

Esiteltävät voittajateokset:
  • Anni Kytömäen Margarita (aikuisten kaunokirjallisuus),
  • Anja Portinin Radio Popov (lasten ja nuorten kirjallisuus) ja
  • Marko Tikan ja Seija-Leena Nevalan Kielletyt leikit - Tanssin kieltämisen historia (yleistajuisen tietokirjallisuuden voittajat).
Margarita   KielletytLeikit   RadioPopov

Tilaisuus on maksuton.

Tapahtuma järjestetään etänä Teamsin kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita nimi ja sähköposti, jota haluaa käyttää tilaisuudessa. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin linkki, jonka kautta pääsee tilaisuuteen. Samalla jokaiselle osallistujalle annetaan ohje Teamsin käytöstä. Voit osallistua, jos Sinulla on älypuhelin, tabletti tai tietokone, jolla pääsee nettiin. Tietokoneeseen ei tarvitse asentaa ohjelmaa tms. Tämä on myös erinomainen tilaisuus hankkia uskallusta käyttää Teamsia: korona kurittaa meitä vielä jonkin aikaa.

Tilaisuuden lopuksi arvotaan edellä mainitut kirjat. Arvan hinta on 5 euroa ja maksetaan tilille LC Turku Sirius FI41 3131 1002 1912 80. On suotavaa ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa, kuinka monta arpaa haluaa.

Tilaisuus on suunnattu kaikille kirjallisuudesta kiinnostuneille, joten voit kutsua mukaan ystäväsi tai tuttavasi. Se soveltuu erinomaisesti myös lapsille ja nuorille.

Tietoa Finlandia-palkinnoista:

https://kirjasaatio.fi/kaunokirjallisuudenfinlandia
https://kirjasaatio.fi/lastenjanuortenkirjallisuudenfinlandia
https://kirjasaatio.fi/tietokirjallisuudenfinlandia

Tervetuloa kirjallisuuselämyksen pariin!

 

Ennakkotieto LC Turku/Siriuksen kulttuuripolusta:

Helmikuussa 2021 käsitellään mm. edunvalvontavaltuutuksen laatimista, merkitystä, voimaantuloa jne. Asian esittelee asiantuntija.

Kulttuuripolun tapahtumia markkinoidaan kaikille a-piiriläisille, mutta myös muut kuin leijonat ovat tervetulleita. Otamme koronarajoitukset huomioon toiminnassamme. Tarkempia tietoja toiminnastamme www.turkusirius.fi ja www.piiri107a. Lisätietoja asiasta antaa klubimme presidentti Kaarina Hakala, puh. 050-5337109.

 


 logo mv

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki