Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

 

Luontokävely Raisiossa diabeteksen hyväksi

Kauniina sunnuntaipäivänä 4.10.2020 kokoontui Raision kirjaston parkkipaikalle reilut 20 henkilöä osallistuakseen luontokävelyyn, jonka tuotto ohjataan LCIF:lle diabetestyöhön.

Piirikuvernööri Markku Karlsson ja tapahtuman organisoinut 1. varapiirikuvernööri Eija Kesti toivottivat osallistujat tervetulleiksi. Eija Kesti kertoi iltapäivän ohjelman, joka toteutui seuraavasti:

LC Raisio Martinuksen presidentti Olli Välimäki ja LC Raision presidentti Jari Riiali toimivat kävelyreittien opastajina.

Piirin jäsenjohtaja, GMT Ulla Rahkonen veti hauskan ja tehokkaan alkuverryttelyn. Ainakin jalkalihakset, nilkat, polvet, lantio ja ylävartalo saivat lempeän herätyksen.

Kävelimme kirjastolta noin kolmen kilometrin matkan Raision lintutornille, jossa 2. varapiirikuvernööri Pertti Tofferi esitteli lintuharrastusta ja siihen kuuluvaa välineistöä ja kertoili kokemuksistaan ko harrastuksen parissa. Lintuja oli mukavasti liikkeellä ja jalohaikarakin ihastutti meitä läsnäolollaan. Esitelmän jälkeen ainakin osa meistä jatkoi reippailua kiertämällä Raisionlahden luontopolun.

Tapahtuma kesti reilut pari tuntia ja arvelen, että se piristi meitä kaikkia tavalla ja toisella. Kiitän kaikkia mukana olleita ja erityisesti pinkeissä klubiliiveissä mukana olleita LC Raisio-Naantalin klubikavereitani. Erityiskiitos myös Myllyn Apteekille, joka sponsoroi tapahtumaamme.

 

Alla olevaa linkkiä suosittelen klikkaamaan Lions -sivuilla:
www.lionsclubs.org/fi/start-our-global-causes/diabetes/world-diabetes-day

Sieltä löytyy diabeteksestä lisää tietoa, mahdollisuuden osallistua minuuttien keräilyyn diabeteksen hyväksi ja tehdä riskikartoituksen itselle:

Testi350

Liikuntaa lisäämällä ja terveellistä ruokavaliota noudattamalla pidetään diabetes loitolla.

Hyvää syksyn jatkoa ja pysytään terveinä!


Eija Kesti, 1. varapiirikuvernööri
LC Naantali-Raisio

 


HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki