Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Nyt jos koskaan! ⇒

Jaksamista kaikille leijonille, leoille ja puolisoille tämän erikoisen kauden kevääseen!

Kuvernööri neuvosto (KVN)

Kuvernööri neuvoston kokous pidettiin 6.3.2021 etäkokouksena, mutta osa suurin osa kuvernööreistä oli kuitenkin fyysisesi paikalla. Esityslistalla oli mm. taloudentilanne, vuosikokouksen järjestäminen ja esityslista, ehdokkaat vuosikokoukseen ja edokkaiden vaalimainontaa koskeva ohjeistus, hakemukset vuosikokouspaikkakunniksi 2024 ja 2025, klubialoitteet vuosikokoukselle, kotimainen teema ensikaudelle ja esitys kaudelle 2022 - 2023, Lions-toiminnan strategia, toimintasuunnitelma 2021 - 2022, Liiton sääntöuudistus: säännöt ja ohjesäännöt, Lions-talon myynti, avoimet tehtävät, liiton monivuotisten työryhmien puheenjohtajat 2021-2022, katastrofirahaston tulevaisuus, Punainen Sulka –avustusten käytön tilanne ja esitys jatkosta, ym.

 1. Liiton puheenjohtajaehdokas  (CC)
    • VCC Sanna Mustonen, LC Kirkkonummi-Kyrkslätt/Nice (107-B)

 2. Liiton varapuheenjohtaja (VCC) ehdokkaat
    • DG Nina Moilanen, LC Vihti/Nummela (107-C)
    • IPDG Heikki Mäki, LC Paattinen (107-A)
    • DG Markku Vesikallio, LC Helsinki/Pakinkylä (107-N

 3. Kansainvälinen johtaja (ID) 2022 – 2024 ehdokkaat
    • PDG Björn Hägerstrand, LC Åland/Culinaria (107-A)
    • IPCC Aarne Kivioja, LC Helsinki/Pakinkylä (107-N)
    • PCC Marja-Leena Knuutinen, LC Turku/Aurora (107-A)
    • PCC Heidi Rantala, LC Tampere/Siilinkari (107-E)
    • CC Matti Reijonen, LC Vampula (107-M)
    • PCC Pirkko Vihavainen, LC Juva/Luonteri (107-D)

Hyväksyttiin, että vuoden 2021 vuosikokous järjestetään etäkokouksena ja todettiin, että 2022 Kouvolassa ja 2023 Espoossa. Esillä oli myös, että MD 107A Tuki ry on ilmaissut kiinnostuksensa hakea vuosikokouksen 2024 järjestämistä, kokous järjestettäisiin risteilynä.

Klubialoiteista vain osa käsiteltiin ja piirijakoa käsittelevät aloitteiden käsittely esitettiin käsiteltäväksi myöhemmin.

Lions-liiton sääntöuudistuksen käsittely siirtyi käsiteltäväksi ylimääräisessä KVN:ssä, koska esitykseen oli tullut muutoksia, joita piirikuvernöörit eivät olleet pystyneet käsittelemään ennen kokousta.

 

Lions-talon myynti on edelleen kesken, mutta myyntiä jatketaan. Lions-Quest- työryhmän puheenjohtajaksi valittiin lion Virpi Lukkarla, LC Turku/ Aurora.

Piireille tiedoksi, että palvelutoimialajohtajan tehtävä MD-GST laitetaan hakuun 1.7.2021 - 30.6.2022 väliselle ajalle.

Katastrofirahaston lakkauttamisesta ja varojen siirrosta keskusteltiin, mutta katastrofirahastoa ei lakkautettu.

Jäsenkehitys

Syksyllä olimme hyvässä vireessä ja saimme mukavasti uusia jäseniä. Vuoden vaihteen jälkeen jäsenkehityksessä oli notkahdus, mutta kautta on vielä jäljellä, joten positiiviseen jäsenkehitykseen pääseminen on vielä mahdollista, mutta se vaatii paljon työtä. Uuden jäsenen kansioita klubit voivat tilata verkkokaupastamme.

Uusi piirijako

Tammikuun lopussa DG-kurssi kokoontui jälleenkeskustelemaan piirijakouudistuksesta ja palautteista, joita oli saapunut lisää. Tässä yhteydessä päätimme järjestää omat kuulemistilaisuudet A- ja M-piirien edustajien kanssa. E-piiri ilmoitti myöhemmin haluavansa myös kuulemistilaisuuden. Pienempi koordinaatiotyöryhmä nimettiin hotamaan kuulemiset ja edistämään työtö eteenpäin. Työryhmään tukivat mukaan kaksi 1VDG ja yksi 1VDG ja ruotsinkielisten edustaja. Kaikki kuulemiset toteutettiin helmikuun alussa. Näiden keskustelujen perusteella esille tuli myös vaihtoehto yhdeksästä piiristä.

Päämajan sivuilla oleva dokumentti DA-GCD on ollut oppaana koko prosessin ajan. Hyväksymisprosessia tulkittiin aluksi niin, että sekä piirien vuosikokousten ja liiton vuosikokousten tulee hyväksyä piirijakomuutos. Päämajasta saadun tiedon mukaan piirijakouudistus on MD-tason muutos (MD107=Suomen Lions-liitto), joten hyväksyntä tehdään ainoastaan liiton vuosikokouksessa.

Piirikuvernöörit jatkoivat sunnuntaina 7.3. piirijaon suunnittelua ja äänestyksen jälkeen päädyttiin edotukseen yhdeksästä piiristä. Seuraavana sunnuntaina (14.3.2021) jatkettiin vuosikokoukseen tehtävän lausunnon tekemisellä. Piirijakokartan tarkastuksessa ilmeni vielä muutama virhe ja ne korjataan pikaisesti, jotta kartat saadaan piirihallituksen kokouksessa esitettäväksi ja myös klubeille nähtäväksi.


 

Hyvää alkanutta kevätkautta kaikille leijonille!

⇒ Hauskasti eteenpäin!

 AllekirjoitusKuva

 


Lataa dokumentit tästä:

 

Kirje 5

pdf page

Finnish (FI)

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki