Lions-Piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Innostusta ja uusia ideoita pohjoismaisesta virtuaalitapahtumasta

Moninaisten yhteispohjoismaisten keskustelujen ja päätösten lisäksi NSR (Nordiska Samarbetsrådet) on mitä mainioin tapa meille jokaiselle saada uutta innostusta ja ideoita oman klubin toimintaan sekä kasvattaa omaa lions ystävien verkostoa. Ensi tammikuussa 16.-17.1.2021 NSR järjestetään internetin välityksellä virtuaalisella monipuolisella verkkoalustalla, joten osallistuminen on entistäkin vaivattomampaa pelkällä internet selaimella vaikkapa kotisohvalta.

Tapahtuma kokonaisuudessaan on maksuton. Viikonlopun ohjelmasisältö sekä ilmoittautuminen ovat osoitteessa www.nsr2021.org ja tykkää Facebook-sivustamme facebook.com/Lions.NSR niin pysyt ajan tasalla tapahtuman parhaista paloista.

Pääteemamme on Kestävä kehitys, jota tuomme esiin eri muodoin. Pääpuhujanamme toimii Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä Patrick 'Pata' Degerman innostavine kertomuksineen sekä teemaan liittyvät seminaarit ja vuorovaikutteiset workshopit.

 
Lisäksi ohjelmaan sisältyvät mahdollisuudet kohtaamisiin samankaltaiset kiinnostuksen kohteet jakaviin uusiin leijonaystäviin ja oheisohjelmassa konkreettisia tapoja tuoda & luoda pitkäjänteistä tulevaisuutta ilon kautta.

Ilmoittaudu nyt mukaan maksuttomaan tapahtumaan! Luvassa on upea tapahtumakokemus ja innostusta lions toimintaan!


 


NSR Final Finland NoBackground 150

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki