Lions-Piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Nyt jos koskaan! ->

Saamme olla ylpeitä piiristämme D107-A. Kuvernöörineuvoston kokous pidettiin elokuun viimeisenä viikonloppuna Porissa, jossa sain vastaanottaa piirimme saaman ympäristöpalkinnon.

Ympäristöön panostaminen on yksi arvokkaimmista teoista, joilla voidaan tarjota nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät lähtökohdat elämään ja terveelliseen ympäristöön. Esimerkillämme kukoistamaan pääsevät niin monimuotoinen luonto kuin ihmisetkin. Tähän kilpailuun piiristämme osallistuivat LC Koski Tl, LC Kaarina, LC Turku/ Ilpoinen, LC Turku/ Kupittaa ja LC Uusikaupunki/ Merettaret. Kiitos Heikin kauden klubit ja leijonat!
 
Oli suuri kunnia edustaa teitä heti kauden alussa ja vastaanottaa tämä aktiivisimmalle piirille myönnetty kierotopalkinto Lions-näkösyvyyslevy ja kunniakirja. Perusteluna nämä viisi hakemusta kuvasivat kattavasti piirin alueella tehtävää monipuolista ja korkeatasoista vapaaehtoista ympäristönsuojelutyötä.Kuva1 680Kuva 1: Ympäristöpalkinto 2020 D107-A piiri

Iltajuhlassa luovutettiin Ari Lindelille kansainvälisenjohtajan Dr. Jung-Yul Choin myöntämä ’In Recognition of Your Distinguished Leadership’ –palkinto.
 
Ari oli estynyt saapumaan tilaisuuteen, joten tämä palkinto luovutetaan piirikuvernöörin toimesta hänelle sopivassa tilaisuudessa syksyn aikana.Kuva2 680Kuva 2: In Recognition of Your Distinguished Leadership

Sen sijaan Heikki Mäkelä ja Reino Laine olivat paikalla vastaanottamassa heille myönnetyt kotimainen III ruusukkeen ansiomerkit.
Näiden palkintojen lisäksi vastaanotin kahdeksalle piirimme klubille myönnetyt kunniakirjat huomionosoituksena ja kiitoksena jäsenmääränsä kasvattamisesta kahdella uudella lionilla. Nämä kulubit ovat Aura/ Sisu, Karinainen/ Kyrö, Naantali-Raisio, Naantali/ Tavast, Piikkiö, Pöytyä/ Afrodite, Salo/ Birgitat ja Åland/ Culinaria.

Onnittelut palkituille henkilöille, klubeille ja piirille!

Uuden jäsenen paketit

Porista tuliaisina sain mukaani 25 kappaletta suomenkielisiä ja viisi kappaletta ruotsinkielisiä uudenjäsenen paketteja, joita on nyt saatavana piirikuvernööritiimiltä.

Kuvernöörineuvoston sääntömääräinen kokous

Muutamia poimintoja KVN-kokouksessa käsitellyistä asioista:

 • Lions-liitto ry lähtee yhteistyöhon Leijonaemot ry:n kanssa ja yhteistyön kesto on kolme vuotta, minkä jälkeen arvioidaan jatketaanko yhteistyötä. Leijonaemot ry on valtakunnallallinen erityislasten vanhempien järjestö. Leijonaemot toivovat, että lionsklubit voisivat mahdollisuukiensa mukaan olla apuna tilanteissa, joissa Leijonaemojen resurssit eivät ole riittävät. Yhteistyöstä tullaan tiedottamaan molemmissa järjestöissä.
 • Kuvernöörineuvoston käsittelyssä olivat myös klubien ja piirin mallisäännöt. Säännöt lähtivät PRH:n hyväksyttäviksi.
  Klubin ja piirin hyväksytyt mallisäännöt ovat nyt jo liiton sivuilla. PRH toivoo, että kaikki käyttävät samoja sääntöjä. Jos ei sisältömuutoksia, niin hinta on 50€, muutoksilla sähköisenä 100€ ja paperilla 180€.
 • Lions-talon myynnin tilanne oli, että taloa ei oltu vielä myyty, eikä yhtään tarjousta ollut sisällä.
 • Liiton 60-vuotispäivän johdosta 24.10.2020 toteutetaan ns. Juhlawebinaari pe 23.10.

 

 • Rauhanjulistekilpailupaketit ovat tilattavissa verkkokaupassa. Kipailuaikaa tultaneen jatkamaan, koska materiaali on julkaistu myöhässä.
 • Euroopan leijonien virtuaalinen symposium järjestetään 3.10.
 • Liiton kotisivut uudistetaan. Kilpailutuksen perusteella hallitus hyväksyi uudeksi kotisivutoimittajaksi Avoine Oy:n. Koska nykyinen tuottaja eCredo Oy ei osallistunut tarjouskilpailuun, Suomen Lions-liitto valitsi toisen palveluntuottajan. Tämä on herättänyt kysymyksiä niin piireissä kuin klubeissakin. Suomen Lions-liiton irtautuminen ketjusta Liitto – piirit – klubit ei tarkoita mitään muutoksia nykyisen tuottajan eCredo Oy:n tuottamien Lions-piirien ja klubien sivuihin, vaan niiden suhteen kaikki jatkuu ennallaan.
Muistutuksia
 • Jalopeuralehtemme ja piirimme nettisivut odottavat juttuja klubien tapahtumista.
 • Huijausviestejä on edelleen liikkeellä, olkaa niiden kanssa tarkana. Tarkistakaa laskun oikeellisuus soittamalla laskun lähettäjälle, ennen kuin maksatte sen, jos on pientäkin epäillystä laskupyynnön oikeellisuudesta.
 • Klubien virkailijatietoja puuttui kauden alussa MyLCI-järjestelmästä, joten rahurit käykää sieltä tarkastamassa ja maksakaa mahdolliset maksut (kansainvälinen + Suomen Lions-liiton jäsenmaksu ym.).
 • Muistakaa tukea myös Kampanja 100:aa.
Liitteet:
 • Lehdistötiedote: Kumppanuussopimus Leijonaemot ry:n kanssa
 • Juhlavuosimateriaalia piireille
 • Piirien ja klubien kotisivuista
 • Mistä klubista tullut lahjoitus Liiton katastrofitilille 24.8.

Hyvää alkanutta syksyä kaikille leijonille!

 

⇒ Hauskasti eteenpäin!

 

AllekirjoitusKuva

Singapore

 

 

 

 


Lataa liitteet tästä:
             
Piirikuvernöörin kirje   Juhlavuosimateriaalia piireille   Lehdistötiedote: Kumppanuussopimus Leijonaemot ry:n kanssa Piirien ja klubien kotisivuista Mistä klubista tullut lahjoitus Liiton katastrofitilille 24.8.2020
pdf page   pdf page    pdf page pdf page pdf page

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki