Lions-Piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Tuotto koronan aiheuttamien ongelmien helpottamiseen

Klubimme, LC Turku/Sirius, myy kankaista kasvomaskia eli nk. kansanmaskia. Maskit on valmistettu kokonaisuudessaan, päälliskangas ja vuori, 100 % puuvillakankaasta. Kangasmalleja on useita erilaisia ja kankaita valittaessa on otettu huomioon sekä naiset, miehet että lapset. Myös malleja ja kokoja on useampia: haitarimallia ja suuta ja nenää peittävä ”koppa”-malli.

Kangasmaski ei estä koronaviruksen tarttumista, mutta suojaa mahdollisesti ympärillä olevia ihmisiä saamasta tartuntaa, koska kuka tahansa meistä voi kantaa virusta oireettomana. Myymme maskia 10 euroa kappale ja käytämme näin saadun tuoton kokonaisuudessaan koronasta kärsineiden/kärsivien hyväksi.

Tilaukset, tarkemmat tiedot ja käyttöohjeet sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai sihteeri Jarmo Mäntynen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 40 7346464.

LC Turku/Sirius kuuluu kansainväliseen hyväntekeväisyysjärjestöön, joka on perustettu vuonna 1917. Ensimmäinen Lions club perustettiin Helsinkiin vuonna 1950, joten suomalaista Lions-toimintaa on ollut jo 70 vuotta 14.8.2020. Kaikki kerätyt tuotot käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Lions-toimintaa on 210 maassa ja jäseniä on yli 1,42 miljoonaa.

 
Motto toimintakaudella on ”Kerro palvelustamme - Berätta om vår service”. Toiminnassa on sekä naisia että miehiä. Naisten osuus on noin 30 prosenttia. Järjestöllä on oma Leo-nuorisotoiminta. Kaikki halukkaat 17-21-vuotiaat nuoret voivat hakea nuorisovaihtoon, jota on kymmenissä maissa ei puolilla maailmaa.

Lions-toimintaan liittyy suomalainen AR-säätiö ja kansainvälinen LCIF-säätiö. Kumpikin säätiö harjoittaa laaja-alaista hyväntekeväisyystoimintaa eri-ikäisten ihmisten parissa. Lions-organisaatiossa Suomessa on 14 piiriä. LC Turku/Sirius kuuluu A-piiriin, joka on noin Varsinais-Suomen alue ja Ahvenanmaa. Klubeja on yli 80.

Omalla alueellaan leijonat järjestävät erilaista varainhankintaa ja hyväntekeväisyyttä. Maailmanlaajuiset palvelualueet ovat nälkä, näkö, ympäristö, diabetes ja lapsuusiän syöpä ja näillä alueilla myös Lions-toimintaa on Suomessa kuitenkin lisättynä paikallisilla tarpeilla kuten nuoret ja heidän hyvinvointinsa, perheet, vanhukset jne.


Liite: Käyttöohje suomeksi ja ruotsiksi


logo 1

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki