Lions-Piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Nyt jos koskaan! ->

Rakkaat leijonat, toivottavasti Te, läheisenne ja ystävänne olette pysyneet terveinä tänä haastavana korona-aikana.

Haluan kiittää teitä siitä, että olette tehneet oman osuutenne pitääksenne itsenne ja yhteisönne terveinä näinä vaikeina aikoina. Vaikka koronavirus (COVID-19) on muuttanut elämäämme, nyt meidän on taas rohkeasti uskallettava katsoa tulevaisuuteen. Me Leijonat tarjoamme toivoa. Me toteutamme ystävällisiä tekoja. Me olemme kaikki yhdessä tässä tilanteessa. Lähtekäämme siis rohkeasti uutta, mutta varmasti monella tapaa haastavaa kautta viemään eteenpäin rennolla mielellä ja asenteella.

Haluan kiittää ja onnitella myös piirikuvernööri Heikki Mäkeä, joka on osannut taitavasti viedä piirimme asioita eteenpäin myös näinä kevään haastavina kuukausina.

Uusia oppeja

FVDG/DGE-seminaarissa USA:n St. Charles, Illinoisissa koulutusohjelmassamme oli yhtenä aiheena konfliktien ratkaiseminen. Silloin ajattelin, että meidän piirissä näitä taitoja ei onneksi tulla tarvitsemaan. Ennen kuin kauteni oli edes alkanut, sain pari puhelua ja ajatukseni muuttuivat. Näille opeille saattaa sittenkin olla käyttöä. Kaikki ei olekaan niin seesteistä kuin piirissämme päällepäin vaikuttaa. Meillä näyttää olevan voimaa ja kykyä mennä eteenpäin haastavammissakin olosuhteissa ja kiitokset siitä kaikille prosessiin osallistuneille, sillä varsinainen konflikti vältettiin.

Uusi klubi

Olemme saaneet kesän aikana piiriimme uuden yhtenäisklubin - LC Turku Sirius. Tässä klubissa on tällä hetkellä viisi siirtojäsentä ja 15 uutta leijonaa. Varsinainen klubin esittely on piirikuvernöörin kirjeen liitteenä.

 
Kiitokset ja onnittelut aivan kaikille, jotka tavalla tai toisella ovat olleet mukana tämän uuden klubin perustamisessa.

Lions-toiminta 70 vuotta Suomessa

Tänä vuonna juhlitaan suomalaisen lionstoiminnan 70-vuotistaivalta ja Suomen Lions-liiton 60- vuotisjuhlaa. Liiton viestintä tukee piirejä ja klubeja osallistumaan juhlintaan erilaisilla materiaaleilla, jotka ovat valmistuttuaan kaikkien käytettävissä. Juhlavuoden logon pohjalta on tuotettu liitolle ja piireille käyttöön banderolli, joka on lähetetty piireihin piirikuvernööreille.

Juhlavuoden ilme nostaa esille leijonien ja leojen kirjon – olemme kaiken ikäisiä, oloisia ja näköisiä. Sain myös viestin, että yksi leo on muuttamassa pääkaupunkiseudulta Turkuun opiskelemaan, joten olemme saamassa uutta verta ja puhtia myös Leo-toimintaan

Mainosmateriaalia

Uusi esite suomeksi ”Suomi on tuhansien leijonien ja leojen maa” ja ruotsiksi ”Finland är de tusende lejons och leos land” on valmistunut ja niitä on lähetetty piireihin piirikuvernööreille muutama laatikko.

100% presidentin palkinto

Klubeille tiedoksi myös, että hallitus päätti kokouksessaan 11/12.6.2020/§ 184, että kotimaisen 100 % presidentin ansiomerkin hakemisprosessi uudistetaan ja siirretään piirien tehtäväksi.

Liitteenä kaavake 100% presidentin ansiomerkin esitykseen.

Hyvää kesänjatkoa kaikille leijonille!


Hauskasti eteenpäin!

 

AllekirjoitusKuva

Singapore

 

 

 

 


Lataa liitteet tästä:
         
Piirikuvernöörin kirje   Uusi klubi, LC Turku/Sirius   100 % presidentin palkinnon hakulomake
pdf page   pdf page    pdf page

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki