Lions-Piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Joulukortit, tuottavaa varainhankintaa klubeille

- Samalla tuetaan työtä lasten ja nuorten hyväksi koko maassa.

Nyt on hyvä aika tilata tämän vuoden Lions-joulukortit. Tilaukset tulee tehdä mielellään 15.11.2020 mennessä, jotta ehditte jakaa kortit tilaajille ja heille jää riittävästi aikaa kirjoittaa kortit.

Lions-joulukorteilla tuetaan lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä. Klubeille jää puolet tuotosta paikallisen nuorisotyön tukemiseen. Loppuosa korttien tuotosta käytetään SLL:n nuorisoaktiviteetteihin esim. nuorisoleireihin.

Kortit myydään kymmenen kappaleen erissä. Personoitujen korttien minimitilaus 100 kappaletta. Kaikkia korttimalleja saa postikortteina, taittokortteina ja personoituina kortteina.

Tänä vuonna on uutuutena korttilajitelma, jossa on satunnaisesti erilaisia posti- ja taittokortteja aikaisempien vuosien korttimalleista. Yhteensä 10 kpl.

Joulukorttiesitteet on postitettu klubien presidenteille syyskuun alussa. Tänä vuonna ei ole painettu erillisiä mallikorttiarkkeja. Korttimallit ovat esillä myös LION-lehden numerossa 4 sekä
LIONS-INFO 2020-2021 julkaisussa.

 

Hinnat
  • Postikortit 10 kpl/9 €
  • Taittokortit + kuoret 10 kpl/15 €
  • Personoidut kortit + kuoret 100 kpl, 2 euroa/kpl (personoituun korttiin voit laatia sisäsivulle oman tekstin ja/tai logon/kuvan)

Kaikkiin toimituksiin tulee 3,50 € käsittelymaksu.

Klubien korttivastaavat tekevät yhteistilauksen Suomen Lions-liiton verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi. Verkkokauppaan kirjaudutaan KLUBIN sähköpostiosoitteella ja nelinumeroisella salasanalla, joka muodostetaan klubin kotimaisesta jäsennumerosta. Kotimainen jäsennumero löytyy osoitteesta https://www.lions.fi/rekisteri/

Tee tilaus mielellään 15.11.2020 mennessä. Valitse maksutavaksi aina LASKU, vain silloin klubi saa 50 % alennuksen korteista. Varmista, että toimitusosoitteessa on oikea puhelinnumero, koska posti ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä. Tilaukset toimitetaan klubien korttivastaaville viikon kuluessa. Poikkeustapauksissa tilauksen voi tehdä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Korttien laskutus

Klubien korttivastaavat keräävät myytyjen korttien maksut klubeissa. Suomen Lions-liitto laskuttaa 50 % korttien ohjehinnasta klubeilta.

 

Lisätietoja

Hannele Tanner-Penttilä
p. 0400 320753
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 


Lataa tästä esite ja tilauslomake:

 

Joulukorttiesite           Tilauslomake
PDF ikoni           PDF ikoni

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki