Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kevään Säveliä mainos340Tervehdys klubillenne!

Uudistan kutsun klubillenne osallistua lionstoiminnan 70-vuotisjuhlan hyväntekeväisyyskonserttiin Kevään Säveliä, jolla kerätään varoja oman alueemme eli Turun yliopistollisen keskussairaalan lapsisyöpäpotilaiden tutkimuksen ja hoidon kehittämiseen. A- ja M-piirit mukaan lukien Ahvenanmaa kuuluvat TYKSin alueeseen.

Kevään Säveliä-hyväntekeväisyyskonsertin lipunmyynti on tänään avattu Ticketmasterissa ns. suurelle yleisölle. Linkki Ticketmasterin sivulle.
Linkistä avautuvan sivun vasemmassa yläreunassa on info-näppäin, sieltä löytyy tietoa konsertista enemmän.

Klubien omaan käyttöön/myyntiin tulevat liput 400 kpl (A- ja M-piirit yhteensä) lähetetään lähipäivinä minulle. Toimitan ne edelleen klubeille. Myyntitavoite/klubi on hyvin kohtuullinen (4-6 lippua).

Konsertin käsiohjelmaan hankittavien rivi-ilmoitusten hankinta-aika osoittautui aivan liian lyhyeksi, joten aikaa on jatkettu 26.3. asti. Käsiohjelmat tulee saada painoon ennen pääsiäistä. Ilmoitusrivejä on vielä vapaana 60 kpl. Tuki-ilmoituksena toimivan 100 €:n rivin antaja, klubi tai yritys, saa kaksi vapaalippua, jotta saisimme konserttiin mahdollisimman paljon kuulijoita.

Ilmoituksen antavat klubit voivat maksaa päättämänsä summan (voi olla enemmän kuin 100 €) MD107A Tuki ry:n tilille FI38 1691 3000 0078 37. Viestiosioon kirjoitetaan klubin nimi ja Kevään Säveliä. Yrityksiltä tulee saada laskutustiedot.

Rivi-ilmoituksia on jo jonkin verran saapunut, mutta kirkkosaliin ei näytä kuulijoita kertyvän. Nyt tarvitaan panostusta innokkaaseen lipunmyyntiin.

Turun konsertin juontajaksi on lupautunut YLE/Turun toimittaja Minna Rosvall.

 
Kirkkoon mahtuu kaikkiaan 1200 henkilöä. Lähestyn myös syöpäjärjestöjen edustajia ja sairaalaa, jotka voisivat omien kanaviensa kautta tuoda konserttia tutuksi.

Uskon, että klubit arvostavat järjestömme toimintaa ja ottavat osaa juhlavuoden yhteiseen aktiviteettiin, kunhan tieto saavuttaa klubilaiset. Onnistutaan yhdessä!

Liitteenä olevaa mainosta kannattaa jakaa somekanavilla.

Kannustavin yhteistyöterveisin
Kummikampanjapäällikkö MD107A, MD107M

KummitLogoNalle
Hannele Tanner-Penttilä
0400-320753
Kallenkuja 19
21380 Aura
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 


Lataa ja tulosta ohjeet ja muu materiaali tästä:
               
Kutsu yhteistyöhön
ja ohjeet
    Esite     Käsiohjelman luonnos Käsiohjelman muoto
KutsuYhteistyöhönIkoni     Kevään Säveliä mainos Ikoni     KonsertinKäsiohjelmanLuonnos Kaksipuolisen käsiohjelman muoto valmiina80

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri