Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Hakuaikaa on pidennetty

Leijonien ympäristöpalkinto 2020 on tänä poikkeuksellisena vuotena rahapalkinto. Tämän johdosta hakuaikaa on pidennetty alkuperäisestä 31.5.2020 saakka. Palkinto julkistetaan *Maailman ympäristöpäivänä 5.6.2020.

Suomen Lions-liitto ja Leijonat puhtaan veden puolesta julistavat Leijonatoiminnan 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi haettavaksi ympäristöpalkinnon. Ehdottaa voi mitä tahansa ympäristömme hyväksi tehtyä tekoa, joka on vahvistanut ihmisen ja luonnon välistä suhdetta. Ehdotus voi olla myös idea siitä, mitä tulisi tehdä.

Palkintoa koskevat hakemukset on toimitettava 31.5.2020 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kilpailun kaksi parasta palkitaan. Jaossa on yhteensä 1000 euroa. Nostamalla palkinnon rahapalkinnoksi Suomen Leot ja LC Tapiola haluavat korostaa ympäristötekojen merkityksellisyyttä maailmassa ja meidän jokaisen vastuuta ympäristöstämme. Suomen Leot haluavat tukea kilpailua poikkeuksellisena ajanjaksona Leo4Green hengessä, lahjoittamalla moninkertaispiirimaksuista saatavia varoja kauden ympäristöteemaa kunnioittaen.

Palkintoa voivat hakea Suomen Lions-liiton klubit.

Ympäristöpalkinnon myöntämisen perusteet ovat seuraavat:

1. Ympäristöteon vaikuttavuus oman alueen ekologiseen, sosiaaliseen, kulttuuriseen ja taloudelliseen tilaan.
2. Ympäristöteon vaikutus ihmisten aktivointiin arkielämän toiminnoissa.
3. Klubin suorittaman ympäristöaktiviteetin jatkuvuus omalla paikkakunnalla.
4. Toteutetun mallin hyödyntämismahdollisuudet muiden klubien toiminnassa.

 
Voittajaklubi saa kunniakirjan ja sen edustajalle myönnetään kiertopalkinto. Palkinto luovutetaan Suomen Lions-liiton vuosikokouksessa 13.6.2020. Palkintoraadin muodostavat Marjukka Porvari/ John Nurminen Säätiö, Arto Iwendorff Pohjois-Pohjanmaan ELY- keskus, Suomen Leojen hallituksen presidentti Kati Jaatinen, Leo Club Jyväskylä/Lohikoski sekä Leijonat puhtaan veden puolesta -työryhmästä Mika Pirttivaara LC Tapiola ja Tiitus Tuohikorpi LC Cosmopolitan.

Ympäristötekoon liittyvät yhteydenotot pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteiseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tekemisen iloa suurella sydämellä!

SUOMEN LIONS-LIITTO RY

*) YK yleiskokous julisti kesäkuun viidennen päivän maailman ympäristöpäiväksi vuonna 1972. Siitä lähtien teemapäivä on tarjonnut jokavuotisen ikkunan keskusteluun ympäristön merkityksestä ja tarpeesta suojella luontoa, jotta sekä tämä että tulevat sukupolvet voisivat nauttia siitä. Maailman ympäristöpäivän tarkoituksena on rohkaista ihmisiä ympäristöä vaaliviin toimiin ja tarkastelemaan omia luontoon liittyviä asenteita.


Karoliina Vilander,TaM
Leijonat puhtaan veden puolesta - hankkeen projektipäällikkö
Suomen Lions-liitto ry
+358440900912
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.puhtaatvedet.lions.fi

 

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri