Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Apu lähellä Paattisilla

Lions Club Paattinen lahjoitti ystävänpäivänä neljä sydäniskuria pohjoisen Turun väestön turvaksi. Iskurit sijoitetaan julkisiin tiloihin – Paattisten koululle, kauppakeskukseen, seurakuntatalolle sekä Tortinmäen tanssilavalle. Iskureiden lahjoittaminen on osa kansallista hyväntekeväisyyskampanjaa.Lahjoitusta on tukenut Arne Ritari -säätiö.

Paattisilla ja Tortinmäessä asuu pari tuhatta ihmistä, ja matkat keskustaan ensiavun ääreen ovat pitkät. LC Paattinen tekee alueella hyväntekeväisyystyötä ja haluaa lahjoituksellaan parantaa alueen turvallisuustilannetta.

Sydäniskurit luovutettiin ystävänpäivänä Paattisten koululle, Paattisten seurakunnalle, Turun osuuskaupalle sekä Tortinmäen kyläyhdistykselle. Lahjoituskohteet valittiin siten, että niissä saavutetaan alueellista kattavuutta ja tavoitetaan laajasti kävijöitä.

- Yhdenkin ihmishengen pelastaminen sydäniskureiden avulla on arvokkaampaa kuin lahjoitettavien laitteiden hankintahinta, toteaa LC Paattisen presidentti Matti Hiironen.

Paattisten koululla toimii myös päiväkoti, neuvola ja kirjasto. Ilta-aikaan koulun liikuntasalissa on aktiivista harrastustoimintaa.

 
– Sydäniskuri sijoitetaan liikuntatilojen yhteyteen ja se parantaa huomattavasti ensiapuvalmiuttamme, iloitsee koulunjohtaja Sini Koskinen.

Sydäniskurihankintaan liittyy myös lahjoituskohteiden henkilöstön kouluttaminen laitteiden käyttöön. Maaliskuun 5. päivänä LC Paattinen järjesti klubitapaamisen yhteydessä koulutustilaisuuden, jossa Varsinais-Suomen Sydänpiiri ry:n kouluttaja Leena Haaristo perehdytti klubilaisia ja lahjoituksen vastaanottajia toimintaan ensiaputilanteessa ja sydäniskurien asianmukaiseen käyttöön.

Lions Club Paattinen jatkaa aktiivista työtään alueella. Maaliskuun 22. päivänä kello 16 järjestetään Paattisten kirkossa Kyösti Mäkimattilan hyväntekeväisyyskonsertti, jonka tuotto käytetään alueen lapsi- ja diakoniatyön hyväksi. Ohjelmalehtisiä 25€ voi ostaa kirkon ovelta käteisellä tai kortilla. Ohjelmavaraukset sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

Sydäniskureiden luovutustilaisuus350 Sydäniskureiden luovutustilaisuus350
Sydäniskureiden luovutustilaisuus Koulutusta...

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri