Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

107 a logo ei varjoa

 

 Hyvä Lion, Leo ja partneri!

Hauskaa yhdessä

Kesäloma alkaa!

Piirimme A:n, kaikilla tasoilla , fantastisen ja menestyksellisen toimintakauden viimeiset päivät ovat käsillä. Valitettavasti saimme viime viikolla hieman jobin postia, kun meille saapui kaksi surullista uutista päivän välein. Sekä LC Turku/Brahe-Maaria että LC Mellilä lopettivat toimintansa välittömästi ja piirimme johtotiimi yllätettiin täysin.

Menetimme välittömästi 40 jäsentä, mutta toivon että lähellä olevat klubit ottavat yhteyttä näihin jäseniin, koska heidän joukostaan löytyy varmasti monia, jotka haluavat jatkaa työtä hyvän asian puolesta ja toisia, jotka haluavat olla Lion loppuelämänsä. Lions antaa monelle vanhemmalle jäsenelle paljon yhteisöllisyyttä ja tapaamiset ovat monelle tärkeitä . Olen kirjoittanut sähköpostin kaikille jäsenille ja tarjoutunut auttamaan, jos on tarvetta. Yhdessä klubissa on helposti havaittavissa syy miksi fantastinen toiminta lakkaa 55 vuoden jälkeen. Klubin jäsenten keski-ikä oli 77 vuotta! Tämä osoittaa jälleen jatkuvan nuorten jäsenten hankinnan tärkeyden. Jos klubissa on jo ikäongelma ei yhden nuoren jäsenen hankkiminen riitä vaan silloin on tarvetta saada sisään kokonainen ryhmä yhtä aikaa.

Olemme edelleen ainoa piiri, jolla on positiivinen jäsenkehitys ja toivon että päätämme toimikauden niin , nyt kun jäljellä on vajaa kuukausi. Joka tapauksessa olette tehneet loistavan työn, josta voitte olla ylpeitä. Meillä oli korkealle asetetut tavoitteet toimintasuunnitelmassa, jossa oli 25 osatavoitetta ja nyt vaikuttaa siltä, että saavutamme kaikki paitsi yhden, että kaikki klubit jatkavat toimintaansa. Jos olen ymmärtänyt asiat oikein vaikuttaa siltä, että useimmat klubit ovat hyödyntäneet teeman ”Hauskaa yhdessä” ja toimineet sen mukaan monella tasolla ja tavalla.

 
Nyt on parin päivän päästä vuosikokouksen aika Kalajoella. Järjestöllä on ollut monia haasteita kansallisella tasolla kauden aikana kuten ongelmia kiinteistön myynnin kanssa, tiukentaa taloudenpitoa ja irtisanoa kaiken henkilöstön Malmilla, joten palkollinen toiminta saadaan sopeutettua meidän nykyiseen taloudelliseen asemaamme ja jäsenmäärään. Ensin sataa, sitten paistaa. Toivokaamme että kaikki rauhoittuvat kuukausien kiistelyn ja jopa henkilökohtaisuuksien jälkeen ja muistuttaa itseämme Lions-tavoitteista. On varmaan syytä meillä kaikilla kerrata niitä silloin tällöin. Tässä tapauksessa eteenkin seuraavat kolme tavoitetta:

  • Edistää hyvän hallitsemisen ja täydellisten kansalaisoikeuksien periaatetta
  • Yhdistää klubeja ystävyyden, hyvän toveruuden ja keskinäisen yhteisymmärryksen avulla
  • Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken

Haluan kiittää teitä, että sain palvella piiriä sen kuvernöörinä. On ollut paljon työtä ja monet unettomat yöt, mutta kaikki on ollut sen arvoista. Hauskaa kesää ja ladatkaa patterit, koska kohta alkaa uusi kausi.

 

Siihen saakka,


 
Muistakaa pitää hauskaa yhdessä!
Piirikuvernööri Björn Hägerstrand

  Tulosta PDF

Extraan

 


campaign100 logo DGTiedot lcif 50th anniversary logo

 

 

  DGExtra 9

 

Jokaisen Lionsin ajankohtaisia tapahtumia käsittelevän PK-kirjeen jälkeen, tulen, kuten aikaisemmin kerroin, lähettämään PK:n lisäkirjeen, joka liittyy yhteiseen hauskanpitoon. Jäsenen viihtymiseen vaikuttaa niin monta tekijää ja sen takia olen jakanut ne seuraavien otsikkojen alle:

1. MIKSI LION LOPETTAA?
2. REKRYTOINTI & JATKUVUUS
3. MITEN KLUBI VOI?
4. MIKÄ ON LIONS?
5. LCI WEB-MAHDOLLISUUDET LIONSISSA
6. OPPIKAA TUNTEMAAN TOISIANNE
7. LAAJENNA NÄKYMIÄ
8. LUOVUUS & MONINAISUUS
9. TUNNUSTUS

Menestyksellisen toiminnan tärkeimpiä tekijöitä on tunnustus. Valitettavasti se on osa, jota liian usein vähätellään tai jopa jää hoitamatta. Harvassa ovat ne asiat, jotka ovat niin yksinkertaisia ja välillä myös ilmaisia, kuin tunnustus. Monesti vaan taputus selkään riittää tai että kehuu Lionia hänen teoistaan ja sitoutumisestaan. On melkein mahdotonta antaa liikaa tunnustusta ja kiitosta, mutta erittäin helppo unohtaa.

Olemme kaikki erilaisia ja reagoimme eri tavalla kehuihin ja tunnutuksiin riippuen siitä, miten sitä tuodaan esille. Lionsissa perinteet vaihtelevat miten me klubeissamme osoitamme sen jäsenillemme. Osa klubeista ei koskaan anna ansiomerkkejä, vaan antaa vain kukkia tai viinipullon.

 
Lionsissa meillä on runsas tarjonta mitaleista ja ansiomerkeistä. Moni sanoo, ettei pidä niistä tai ei tarvitse niitä, mutta jos sellainen on saatu, voi kukin itse valita käyttääkö vai ei. Olen monesti tavannut Lionia, jotka ovat pettyneitä siitä, että heidän klubinsa ei jaa ansiomerkkejä ja olen myös tavannut Lionia, jotka eivät pidä niistä, mutta kuitenkin myöhäisemmässä vaiheessa kantavat ne. Olen myös kuullut, että ulkomaalaiset Lions-ystävämme ovat vähän kateellisia Suomen kansallisista ansiomerkeistä. Samalla tiedän, että joka kerta, jolloin itse olen saanut kunnianosoituksen, olen ilahtunut itse asiasta. Joku osoittaa, että he ovat huomanneet ja arvostaneet aikaa, jota aatteellisesti olen käyttänyt Lionsin hyväksi. Se lämmittää yhtä hyvin joka kerta.

Joten, nyt yritän muistuttaa kaikkia presidenttejä, hallituksen jäseniä ja projektinvetäjiä huomioimaan avustajianne. Tutustu liiton kotisivuihin ja lue mitä voisitte antaa osoittaaksenne tunnustustanne. Monta kertaa olen myös kuullut sanottavan, että Melvin Jones on korkein tunnustus, minkä voi saada, mutta se ei pidä paikkaansa. On olemassa 14 korkeampaa tunnustusta, mutta silloin on pyydettävä DG:n, CC:n tai jopa Kansainvälisen presidentin apua korkeamman tunnustuksen saamiseksi.

Voin myös samalla mainita, että Melvin Jones voidaan antaa samalle henkilölle monta kertaa, mutta silloin nimitys on Progressive Melvin Jones. Vastaavasti myös Arne Ritarilla on kaksi tasoa, jolloin ritaria voidaan ylentää Pro Ritariksi, johon kuuluu ketju ja oma miekka. Samalla muistutan, että usein unohdetaan kiittää omaa puolisoaan ajasta, jolloin hän tai perhe on jäänyt taka-alalle Lions-tehtävien johdosta.


Muista pitää hauskaa yhdessä!

Piirikuvernööri Björn Hägerstrand

 

pdf page


 

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri