Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

107 a logo ei varjoa

 

 Hyvä Lion, Leo ja partneri!

Hauskaa yhdessä

Jäsenkehitys

Uusi klubi Lions Club Åland/Culinaria on nyt rekisteröity. Mutta myös ilman sitä kasvamme vahvasti jäsenkehityksessä. Röyhistäkää rintaanne tai heiluta leijonahäntää, koska nykyään olemme ylivoimaisesti suurin piiri ja ainoa, jossa kehitys on positiivinen. Lisäys on uskomatonta 39 jäsentä! Joutuu menemään pitkään taaksepäin Suomen historiassa, jotta löytyisi vastaavia lukuja. Jopa kaudelle 2009-2010, jolloin N-piirillä oli samanlaisia lukuja, kun Helsingin seudulle perustettiin kaksi uutta klubia. Omassa piirissä vastaavia lukuja ei ole ollut 16 vuoteen, joten kyllähän meillä on myötätuulta! Mutta muutama kuukausi on jäljellä, joten toivon että jatkatte samalla innolla!

 

Muita menestyksiä

Toimittaja Pirjo Koskenrouta on juuri julkaissut kauden piirilehden Jalopeuran. Lehti täyttää 25 vuotta ja kauden painos on 84 sivuinen. Lions QuestDC Virpi Lukkarla on juuri järjestänyt menestykkään Quest-koulutuksen 20 opettajalle. Nuorisovaihdon DC Kaija Honka on puolestaan pitänyt huolta siitä, että uskomaton määrä 36 nuorta piiristä lähtee ulkomaille ensi kesänä. Monta tekee töitä ensi kesän nuorisoleirin valmisteluissa GLT Marja-Leena Knuutisen johdolla. DC Reino Laine ja DC Kirsi Seppälä tekevät kovan työn kauden ARS/MJF juhlan eteen ja DC Kimmo Lang valmistelee hienon Leijonahuone-hankkeen luovuttamista ja päättämistä. Luettelo voitaisiin tehdä kuin pitkäksi tahansa ja minä PKna saan vaan myhäillä piirissä tehdystä hyvästä työstä ja klubien toteuttamista sadoista aktiviteeteistä. ”Me palvelemme”!

Kuvernöörineuvosto (KVN) Porissa

Viime viikonloppuna (9-10.3) pidettiin KVN Porissa. Ei mitään uutta taloasiassa, joka kyllä tule uudestaan käsittelyyn vuosikokouksessa Kalajoella. Mainittakoon että LC Parainen-Pargas on tehnyt aloitteen kansallisen ruotsin kielen työryhmän asettamisesta. Aloitetta puoltaa sääntöryhmä, hallitus ja nyt vielä KVN, joten toivotaan että aloite hyväksytään.

 
Se vaikuttaisi paljon ja lisäisi paljon liiton lähes 1200 ruotsinkieliselle jäsenelle.

Lions-ilta 20 maaliskuussa!

Älä jätä väliin unohtamatonta infoiltaa. Seurustele, tapaa uusia ystäviä ja opi enemmän Lionsista! Olemme onnistuneet saamaan Lions kansainvälisen GMT johdon Turkuun. Nuori, kokenut ja innostava suomalainen Lion Antti Forsell tulee tekemään meistä vähän viisaampia ja hänellä on varmasti paljon jaettavaa kahden vuoden toiminnastaan yhtenä LCIn korkeimpia johtajia. Sitä et voi jätä väliin!

Piirin vuosikokous 27 huhtikuuta

Muista ilmoittautua välittömästi jännittävään vuosikokoukseemme. Meillä on ilahduttavasti kyllä kolmas vuosi putkeen kilpailu Kuvernööripaikasta. 2VDG ehdokkaamme tänä vuonna ovat lion Eija Kesti, LC Naantali-Raisio ja lion Jari Järvelä, LC Karinainen/Kyrö, toivotan molemmalle onnea valeissa. Toivon että tartut tilaisuuteen ja haluat lopettaa kauden kanssamme ylettömään ja hauskaan juhlaan Maarianhaminassa. Viimeinen päivä, jollin voimme taata sinulle hotellihuoneen Hotell Arkipelagista on 15 maaliskuuta. Joka kerta ei saa ostaa tullivapaata matkalla kotiin piirin vuosikokouksesta! 😉


 
Muistakaa pitää hauskaa yhdessä!
Piirikuvernööri Björn Hägerstrand

  Tulosta PDF

Extraan

 


campaign100 logo DGTiedot lcif 50th anniversary logo

 

 

  DGExtra 6

 

Jokaisen Lionsin ajankohtaisia tapahtumia käsittelevän PK-kirjeen jälkeen, tulen, kuten aikaisemmin kerroin, lähettämään PK:n lisäkirjeen, joka liittyy yhteiseen hauskanpitoon. Jäsenen viihtymiseen vaikuttaa niin monta tekijää ja sen takia olen jakanut ne seuraavien otsikkojen alle:

1. MIKSI LION LOPETTAA?
2. REKRYTOINTI & JATKUVUUS
3. MITEN KLUBI VOI?
4. MIKÄ ON LIONS?
5. LCI WEB-MAHDOLLISUUDET LIONSISSA
6. OPPIKAA TUNTEMAAN TOISIANNE
7. LAAJENNA NÄKYMIÄ
8. LUOVUUS & MONINAISUUS
9. TUNNUSTUS

5. OPPIKAA TUNTEMAAN TOISIANNE

Lions toiminnassa on hyvin tärkeää oppia tuntemaan ystäviään klubissa. Todennäköisesti toimitaan yhdessä toistensa kanssa koko elämän. Mitä paremmin tuntee toisiaan, sitä paremmin ymmärretään toisen henkilön eroavaisuuksia ja tarpeita. Syy miksi ollaan Lions jäsenenä, on niin erilainen ja varmasti on yhtä monta muuttujaa sille, mitä halutaan tehdä Lionsissa.

 

HYÖDYNNÄ KLUBIN TIETO-TAITOA

Jos tuntee toisiaan hyvin, voidaan toisaalta hyödyntää jäsenten eri alojen tietoja ja pätevyyttä ja toisaalta välttää ikävyyksiä. Ero jäsenen, joka tekee jotain minkä osaa ja jonka eteen palaa ja jäsenen, joka joutuu pakosta hoitamaan tehtävä välillä, voi samalla olla ero menestyksen ja epäonnistumisen välillä.

JÄSENESITTELYT

Yksi vihje sille, miten paremmin voi oppia tuntemaan toisiaan on jäsenesittelyjen kautta. Voidaan silloin tällöin järjestää 15 minuutin esittely, muotoa ”tää on elämäni” jolloin jäsenet kertovat itsestään perheestä, työstä, mitä vapaa-ajalla kiehtoo. Kun klubi on iso, voidaan ottaa muutama kokousta kohti. Tärkeää on muista toistaa näitä vuosien varrella, kun klubiin tulee uusia jäseniä, jotka eivät ole kuulleet näitä aikaisemmin.

PLASEERAUSKORTIT

Viimeinen vihje oppimaan paremmin tuntea toisensa ja ryhmittelyjen välttäminen, on plaseerauskorttien hankkiminen. Klubimestari jakaa plaseerauskortit, kun tulet klubi-iltaan siten, että aina istut uudessa paikassa eri jäsenten kanssa. Voisit esimerkiksi kaksi pelikorttipakkaa ja samat kortit voidaan käyttää mahdollisessa klubiarpajaisissa. Toivottavasti saitte jonkun uuden inspiraation!


 

Muista pitää hauskaa yhdessä!

Piirikuvernööri Björn Hägerstrand

 

pdf page


 

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri