Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

107 a logo ei varjoa

 

Hyvä Lion ja kumppani!

Uusi kausi - uudet mahdollisuudet

Hauskaa yhdessä

Toivon että sinulla on ollut mahdollisuus levätä ja ladata ”palvelu patterit” kesän aikana helteestä huolimatta. Tuon myös lämpimät terveiset Nevadan aavikolta, jossa pidettiin lionien 101. maailmankokous. Kokous oli historiallinen monin tavoin mutta eteenkin sen johdosta että LIONS-järjestö on valinnut meidän Gudrun Yngvadottirin ensimmäiseksi naismaailmanpresidentiksi!

Sanon "meidän", koska hän tulee Islannista ja Pohjoismaista. Gudrun ja hänen miehensä ID Bjarni ovat uskomattomia LIONS-edustajia, jotka tulevat tekemään suuren vaikutuksen järjestöömme. Kohta ilmestyvässä piirimme Jalopeura-lehdessä voitte lukea enemmän maailmankokouksesta.

Hauskaa yhdessä!

Niin kuin ehkä olette kuulleet, olemme ottaneet kauden teemaksi ”Hauskaa yhdessä”. IP Gudrun on aivan samaa mieltä, mikä on iloinen asia. Olemme hyviä ottamaan vastaan uusia jäseniä mutta unohdamme usein huolehtia suurimmasta pääomastamme; jäsenistöstämme. Monesti olemme niin keskittyneitä auttamaan toisia, että unohdamme itsemme. Olen miettinyt monta vuotta mikä on tärkeää LIONS-järjestössä ja tullut siihen tulokseen, että se on viihtyvyys. Jos meillä on hauskaa tekemisissämme voimme tehdä mitä vaan, mutta jos tuntuu raskaalta, kankealta, vanhoilliselta tai haluttomalta, silloin valitsemme jonkun muun kohteen arvokkaalle vapaa- ajallemme. On niin monta tapaa ja asioita, joita voi tehdä viihtyvyyden lisäämiseksi, minkä takia liitän PK-kirjeisiin lisälehden nimeltään PK Extra. Näillä sivuilla annan ehdotuksia ja työkaluja, joita voi käyttää viihtyvyyden lisäämiseksi klubissa. Joitain asioita varmaankin tehdään jo ja ovat hyväksi havaittuja.

Olemme jo pitkään menettäneet paljon jäseniä sekä piirissä että kansallisesti. Toiset väittävät että on uudet ajat ja kenelläkään ei ole aikaa LIONS-toiminnalle. He ovat täysin väärässä. Tahto auttaa ihmisiä ja ympäristöä on suurempi kuin koskaan, mutta sen on tapahduttava antoisalla ja hauskalla tavalla.

 

Joten meidän täytyy huolehtia omista jäsenistämme mutta myös hankkia uusia jäseniä jatkuvasti.

Kauden aikana esittelemme uuden jäsenhankinta projektin, joka auttaa ja motivoimaan meidät hankkimaan uusia jäseniä. Tehtyjen laskelmien mukaan jokainen LIONS-jäsen auttaa 60 ihmistä vuoden aikana tavalla tai toisella, joten mitä enemmän meitä on sitä laajempi vaikutus. On itsestään selvä, että jos meillä on hauskaa klubissamme, sana kiirii ja muutkin haluavat mukaan.

Toimintamme tulee olla jatkuvassa muutoksessa koska ympäröivä maailma on sitä. Näin on myös yritysmaailmassa, jos ei pysy kehityksessä mukana tulee seinä vastaan nopeasti. Kansainvälisesti asia on ymmärretty ja LCI tekee lujasti töitä, jotta saisimme uusia ideoita ja ohjelmia ja työkaluja. Mutta se olet sinä ja klubisi, joiden täytyy tehdä muutokset. LCI, liitto tai piiri ei voi tehdä sitä. Me olemme täällä auttaaksemme sinua ja klubiasi.

Tänä vuonna tapahtuu paljon, LCIF täyttää 50 vuotta ja sitä halutaan juhlistaa uudella kansainvälisellä keräyskampanjalla ”Kampanja 100”:lla, johon palaamme. Vuoden aikana saamme ehkä uuden LIONS-sovelluksen, LCI julkaisee uuden kotisivun jne.


Muistakaa pitää hauskaa yhdessä!
Piirikuvernööri Björn Hägerstrand

  Tulosta PDF

Extraan

 


campaign100 logo DGTiedot lcif 50th anniversary logo

 

 

  DGExtra Extra1

 

 

Jokaisen Lionsin ajankohtaisia tapahtumia käsittelevän PK-kirjeen jälkeen, tulen, kuten aikaisemmin kerroin, lähettämään PK:n lisäkirjeen, joka liittyy yhteiseen hauskanpitoon. Jäsenen viihtymiseen vaikuttaa niin monta tekijää ja sen takia olen jakanut ne seuraavien otsikkojen alle:

1. MIKSI LION LOPETTAA?
2. REKRYTOINTI & JATKUVUUS
3. MITEN KLUBI VOI?
4. MIKÄ ON LIONS?
5. LCI WEB-MAHDOLLISUUDET LIONSISSA
6. OPPIKAA TUNTEMAAN TOISIANNE
7. LAAJENNA NÄKYMIÄ
8. LUOVUUS & MONINAISUUS
9. TUNNUSTUS

MIKSI LION LOPETTAA?

Monta vuotta olen kysynyt kansallisella tasolla olevilta vastuunkantajilta, jos meiltä löytyy raportteja siitä, MIKSI jäsenemme Suomessa lopettavat, mutta en ole saanut vastausta. Minulle on itsestään selvää, että on ensin selvitettävä MIKSI. Kun tiedämme tämän voimme muuttaa toimintaamme siten, että poistuma olisi pienempi.

 
Olemme nyt piirissämme työstäneet uutta kyselyä, joka jaetaan kaikille klubeille ja haluamme että kauden klubisihteeri lähettää sen suoraan jäsenelle, joka on ilmoittanut eroavansa. Pyydämme henkilöltä 5 minuuttia, jossa hän vastaa 11 kysymykseen ja hänellä on mahdollisuus voittaa neljän hengen Vikingline-matkan Tukholmaan.

Vastaus lähetetään sähköpostitse suoraan piirimme jäsenvastaavalle Ulla Rahkoselle. Siten kenenkään ei tarvitse olla huolissaan siitä, että kukaan lähellä oleva näkee vastauksen, vaan hän voi olla anonyymi. Täten toivomme rehellisempiä vastauksia.

Kevään aikana kokoamme raportin, jotta meillä ensi vuoden toukokuussa olisi kuva piirimme tilasta. Tämän jälkeen saanemme määrän pääsyitä, joita voimme aloittaa asettaa etusijalle.

Suurin ongelmamme on todella, että jäsenten kato on uusien jäsenten määrää suurempi. Tällöin on tärkeää, että näemme vakavuuden ja ryhdymme muutoksiin ongelman vähentämiseksi. Kuten sanoin aikaisemmin, niin jokainen jäsen auttaa vuodessa keskimäärin 60 henkilöä ja mitä enemmän meitä on, sitä enempää voimme saada aikaiseksi


Muista pitää hauskaa yhdessä!

Piirikuvernööri Björn Hägerstrand

 

pdf page


 

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri