Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kalajoen Event Park Arena täyttyi leijonista

Kalajoen kokousviikonlopusta oli lupa odottaa suurta elämystä. Kuuluisat hiekkarannat ja matkailijoita varten rakennetut palvelut olivat vertaansa vailla. Lisäksi sään kohdalla ennustukset lupailivat aurinkoista ja lämmintä. Vaikka suurin osa ajasta kokousväellä kuluikin sisätiloissa, ulkona oli käytävä vähintäänkin majapaikkojen ja kokoushallin väliä kuljettaessa.

Viikonlopun kaikki suuret tilaisuudet tapahtuivat tilavassa Event Park Arenassa, jonne lisäteltalla oli saatu mahtumaan myös perinteiset esittelypisteet tuleville vuosikokouksille, liiton tominnoille sekä muutamille jo vuosia mukana olleille tuote-esittelijöille. Tilaa lähes 1500 kokousvieraalle tarvittiinkin.

Perjantaina, muutamien erillisten kokousten, lehdistötilaisuuden ja liiton varapuheenjohtajaehdokkaiden esittelyjen jälkeen oli kokouksen avajaisjuhla, jossa puheiden ja erilaisten esitysten lisäksi palkittiin ansioituneita lioneita. A-piiri kunnostautui palkitsemisissa varsin mukavasti. Piirikuvernööri Björn Hägerstrand sai kansainväliseltä presidentiltä Gudrun Yngvadottirin Leadership Avardin ja lisäksi A-piiri sai entisen kansainvälisen presidentin palkinnon parhaasta jäsenkasvusta Suomessa. A-piirin entisen piirikuvernöörin Ari Lindellin työ kansainvälisen nuorisonvaihdon johtajana huomioitiin myös erityispalkinnolla. PCC Marja-Leena Knuutinen, LC Turku/Aurora ja lion Pirjo Koskenrouta, LC Uusikaupunki/Merettaret saivat ansaitusti kansainvälisen presidentin Certificate of Appreciation -ansiomerkin.

Perjantai-illaksi oli järjestetty avajaisten lisäksi ”Merihenkiset rantaleijonailtamat”, joissa maittavan illallisen lisäksi saatiin tanssia Keltaiset banaanit -orkesterin tahdissa. Tunnelma oli tilaisuuden nimen mukainen ja monet olivat huomioineet järjestäjän toiveen teeman mukaisesta pukeutumisesta. Eestiläisten ystäviemme kohdalla voidaan puhua jopa täydellisestä eläytymisestä merihenkisyyteen.

Lauantaiaamuna oli vuorossa itse vuosikokous, jonka

 
puheenjohtajaksi valittiin liiton entinen puheenjohtaja Jari Rytkönen. Kokouksen järjestäytymisosuus kesti tällä kertaa valitettavan pitkään, koska esim. esitystä normaalia useammasta pöytäkirjan tarkastajasta käsiteltiin huomattavan kauan. Myös Lions-talon myyntiä käsiteltiin varsin pitkään useiden puheenvuorojen vuoksi. Lopulta äänestyksessä talon myynti sai taakseen tarvittavan enemmistön. Jokohan asia nyt voidaan todeta loppuun käsitellyksi… Kokous hyväksyi myös LC Parainen-Pargas -klubin ja muutaman muun ruotsinkielisen klubin esityksen perustettavasta kansallisesta työryhmästä, joka tukee ruotsinkielen asemaa erityisesti liiton virallisessa tiedottamisessa ja oheistuksissa. Työryhmä on vastuussa tekstien kääntämisestä ja niiden päivittämisestä esim. liiton kotisivuille. A-piirissä on jo nyt tehty paljon työtä ruotsinkielen huomioimisessa erityisesti tiedottamisessa. Kokous vahvisti myös A-piirin tulevaksi piirikuvernööriksi Heikki Mäen, joka jatkaa elektinä (Dge) Milanoon. Siellä hänet vihitään varsinaisesti piirikuvernööriksi (DG).

Melvin Jones -tilaisuudessa A-piirin piirikuvernööri Björn Hägerstrand sai Melvin Jones Fellowship -jäsenyyden.

Ensi vuonna vuosikokous pidetään Seinäjoella, ja vuonna 2021 jälleen turussa. Turun tulevaa kokousta esiteltiin omassa esittelypisteessä, jonka rakentamisesta ja esittelyvuoroista vastasivat lähinnä lion Jari Järvelä, PDG Pertti Tenhunen, lion Raija Tenhunen sekä lion Markku Patrikainen ja lady Terhi.

Kokonaisuutena tilaisuus oli varsin onnistunut ja vastasi hyvin myös näissä yhteisissä tapahtumissa tarvittavasta elämyksellisyydestä.


Kiitokset järjestäjille A-piirin puolesta!

 


 

 

 

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri