Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Köyliöläisiä Somerolla

Marraskuun alussa LC Somero sai klubikokoukseensa vieraita M-piiristä, kun LC Köyliön lioneita puolisoineen saapui Somerolle. Iloinen puheensorina illallisella todisti, että vierailun aikana tutustuttiin toisiinsa ja vaihdettiin ajatuksia klubien aktiviteeteista ja käytännöistä.

Kumpikin klubi kertoi vierailun aikana omasta toiminnastaan, ja molemmat saivat varmasti uusia ideoita kypsyteltäväksi oman klubinsa käytäntöihin ja aktiviteetteihin.

Sekä LC Köyliön että LC Someron lioneina on pelkästään miehiä.

 
Kummankin klubin puolisoilla eli ladyillä on aktiivista toimintaa, jonka avulla he tekevät arvokasta työtä sekä paikkakuntansa ja sen asukkaiden että Lions-aatteen hyväksi.

Teksti: Hannu Lehtonen
Kuvat: Hannu Lehtonen + Heikki Kärri


 

 

Kuva 1:
Vierailun viralliseen osuuteen kuului luonnollisesti lahjojen vaihtamista. LC Someron presidentti Tuomo Kurkikangas (vas.) ojentamassa klubinsa standaaria LC Köyliön virkaveljelleen Antero Niemiselle.

Kuva 2:
M-piirin tämän kauden piirikuvernööri DG Vesa Kynnysmaa on Köyliön klubista. Hän luovutti LC Someron kokoelmiin muiston viime kesän Las Vegasin kansainvälisestä vuosikokouksesta.

Kuva 3:
LC Köyliön presidentti Antero Nieminen kertoi klubinsa toiminnasta.

Kuva 4:
Vierailuidean isä, LC Someron PDG Reino Laine (vas.), DG Vesa Kynnysmaa LC Köyliöstä ja Someron lionsklubin perustajajäsen, PDG Erkki Ylitalo.

Kuva 5:
Someron Seurahuoneella oli tiivis mutta välitön tunnelma, kun LC Someron ja LC Köyliön lionit puolisoineen tutustuivat toisiinsa klubivierailun merkeissä.

 

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri