Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Suomen Lions-liitto julkisti hyväntekijät

Lokakuun 8. päivänä Lions-liitto julkisti Vuoden Hyväntekijän ja Vuoden Lions Hyväntekijän. Juhlava tilaisuus pidettiin Helsingissä Malmin sairaalassa. Tapahtuma oli osa Hyvän Päivän tapahtumaa, jota vietetään vuosittain näin lokakuun alussa. Paikalle oli kutsuttu LC Turku/Lucioista edellisen kauden presidentti Sirpa Laine ja edellisen kauden sihteeri Merja Lehtilä.

Vuoden Lions Hyväntekijäksi valittiin Sirpa Laine klubista LC Turku/Lucia. Hänet oli kisaan ilmoittanut Merja Lehtilä samasta klubista. Vuodesta 2014 lähtien on Sirpa Laine käyttänyt käsityötaitojaan hyvän tekemiseen. Hän on myös innostanut ja opastanut meitä klubilaisia erilaisissa käsitöissä: kohteena on aina ollut hyväntekeväisyys. Sirpa on tehnyt TYKS:in infektio-osastolle verhoja ja tyynyjä. Tämän lisäksi hän on tehnyt ja innostanut klubilaisia tekemään leluja.

Pehmolelut on annettu sairaille lapsille tsemppipalkinnoksi. Kun lapset ovat kotiutuneet, he ovat saaneet lelut mukaansa. Osa leluista ja muista ilon aiheuttajista on ollut ostettuja. Ne Sirpa ja Merja ovat yhdessä käyneet hankkimassa. Sirpa ja Merja ovat tehneet kiinteää yhteistyötä TYKS:n infektio-osaston kanssa.

Vuosittain leluja on saanut noin sata lasta. Koska lapset saavat tsemppilelut kotiin, tarvitaan tulevaisuudessakin Sirpan, Merjan ja muidenkin lucioiden käsiä. Me klubin jäsenet onnittelemme sekä Sirpaa että Merjaa. Teemamme on ilo ja ilolla jatkamme klubitoimintaamme ja toivomme tämän tunnustuksen antavan voimia ja innostusta kaikille klubeille.

Hilkka Mäkelä
LC Turku/Lucia
presidentti

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri