Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Pyörremyrsky Idai iski kolmen Itä-Afrikan köyhän valtion alueelle 15.3.2019.

Erityisesti Mosambikin Beiran kaupungissa tuulen nopeus oli jopa yli 200km/h tuhoten koko Helsingin kokoisen kaupungin. Pitkään kestäneet sateet ovat aiheuttaneet ennen näkemättömiä tulvia myös Malawin ja Zimbabwen alavilla alueilla. Yli tuhannen ihmisen arvioidaan jo kuolleen ja sadat tuhannet ovat vaarassa.

Tuhoalueella asuu 1.5 miljoonaa ihmistä, puolet heistä lapsia. Idai-myrskystä saattaa kehittyä eteläisen pallonpuoliskon historian suurin luonnonkatastrofi. Avustustyötä vaikeuttaa teiden, talojen ja sairaaloiden tuhoutuminen. Viranomaiset ja avustusjärjestöt ovat vaivoin päässeet paikalle. LCIF on lähettänyt paikallisten Lions-klubien kautta pika-apua jo 70.000 USD. Avun tarpeen UNICEF arvioi yli 20 miljoonan suuruiseksi.

Lahjoittamalla LCIF:n katastrofirahastoon autat ihmisiä paikan päällä. Lahjoitukset kerryttävät lahjoittajan ja klubin Kampanja100-saldoa. https://lionsclubs.org/fi/donate

PCC Heikki Hemmilä

LCIF:n kampanjavastaava

Idai keräsi voimaa Afrikan kaakkoisrannan ja Madagasgkarin väliltä ja iski ennen näkemättömällä voimalla mantereelle kylväen tuhoa lähes Suomen  kokoiselle alueella. 

Idai myrsky

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri