Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Pusu-keräysvaroja etsivälle nuorisotyölle

Iloinen joukko Paratiisileijonia oli lahjoittamassa klubin onnistuneen PuSu-keräyksen tuloksena tuhat euroa Someron kaupungin nuorisotyölle.Lahjoituksen vastaanotti etsivä nuorisotyöntekijä Elina Lisinen vastikään käyttöön otetussa Kiiruun koulukeskuksessa, jossa nykyisin sijaitsevat myös kaupungin nuorisotoimen tilat.

- Järjestötoiminnan helmiä ovat juuri tällaiset hetket, kun voimme lahjoittaa tehdyn työn tuloksen eteenpäin hyvään tarkoitukseen, LC Somero/Paratiisin presidentti Outi Kolattu-Tolvi lausui luovuttaessaan lahjashekin.

- Näille rahoille on varmasti käyttöä.

 
Somerollakin on valitettavan paljon nuoria, jotka ovat jostain syystä vaarassa jäädä opiskelun tai työelämän ulkopuolelle, tai muuten kaipaavat apua arkeensa, lahjoituksesta kiittänyt Elina Lisinen kertoi ja lisäsi että lahjoituksella tullaan tukemaan muun muassa nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Teksti ja kuva: Leena NuotioKlikkaa kuvaa isommaksi!

Kuva: PuSu-lahjoitusta olivat luovuttamassa etsivä nuorisotyöntekijä Elina Lisiselle (alarivissa keskellä) Outi Kolattu-Tolvi (alarivi vas.) ja Kaisa Kotikoivu sekä Riitta Ryhtä (takarivi vas.), Liisa Laukamo, Leena Nuotio, Pirjo Karvonen, Saara Roto, Laila Jokiniemi, Ritva Nylund ja Outi Tuuminen.

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri